Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Чай за бъбреци Био, 20 филтърни пакетчета Herbes del Moli

8,13 лв.
  • Марка: Herbes del Molí
  • Кат. номер:310438 HDM
Помага за пречистване на бъбреците и предотвратяване на леки инфекции
Подробно описание +

BIORENAL BIO KIDNES

Биоренал БИО Чай за бъбреци

20 филтърни пакетчета x 30 g

 

Bio Biorenal Bio Kidney на испанската компания Herbes del Moli е билков чай, който помага за пречистването на бъбреците и същевременно предотвратява развитието на различни инфекции в областта.

Натуралния състав на Bio Biorenal Bio Kidney подпомага бъбречната функция, като проявява противовъзпалително и антисептично действия.

Чай за пречистване на бъбреците съдържа комбинацията от органично отгледани съставки, които повлияват добре различните възпаления в отделителната система и подпомагат изхвърлянето на песъчинки от бъбреците.

В състава на Биоренал БИО Чай за бъбреци са включени мащерка, бяла бреза, зелен анасон и хедър.

 

Активни съставки в Bio Biorenal Bio Kidney:

  • Мащерка

Maщерката e със силно антибактериално и спазмолитично действие. Тя има защитен и оздравителен ефект при заболявания на бъбреците и сърцето. Билката облекчава още и болки в гърлото, като действа благоприятно и при заболявания на храносмилателната система, например гастрит, язва, колики, метеоризъм и диария.

 

  • Бяла бреза

Листата и пъпките на брезата имат жлъчкогонно, пикочогонно и антисептично действия. Те помагат при отоци, ревматизъм, подагра, коремни спазми, както и при атеросклероза. Бялата бреза е ефикасно средство при проблеми с пикочната система, при песъчинки в бъбреците, но се използва и като общоукрепващо средство. Чрез билката се помага на организма да изхвърли излишната вода и спомага за регулиране на стойностите на артериалното кръвно налягане.

 

  • Зелен анасон

Плодовете на зеления анасон са богати на минерални соли, захари, витамини С и витамин Р. Неговите семена съдържат ценни етерични масла и той има добър ефект върху тялото при възпаление, песъчинки и камъни в бъбреците и пикочния мехур.

 

  • Хедър

Хедърът съдържа калий, натрий, калций, органични киселини и фенолкарбоксилни киселини. Състава на вечнозеления храст осигурява на организма антибактериално, диуретично и противовъзпалително действия.

 

Bio Biorenal Bio Kidney под формата на 20 филтърни пакетчета на марката Herbes del Moli е със 100% органично съдържание на съставките.

Съставки: Мащерка* /Thymus vulgaris L. hoja/ 500 mg,  хедър /Calluna vulgaris, flor y hoja/ 500 mg,  бяла бреза* /Betula pendula, hoja/ 300 mg, анасон* /Pimpinella anisum L. semilla/ 200 mg.

*от контролирано био земеделие.

Препоръки за употреба: Залейте едно филтърно пакетче с 200 ml вряла вода, оставете да престои 5 минути и прецедете.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Herbes del Moli, Испания.