Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Митохондриална функция - Increases Mitochondrial Energy Rеgener Life™, 120 капсули Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:1901 NF
Мощен антиоксидант с антиейджинг ефект
Подробно описание +

Rеgener Life™ Increases Mitochondrial Energy

Хранителна добавка, 120 капсули

 

Rеgener Life™ Increases Mitochondrial Energy на канадската компания Natural Factors е мощен антиоксидант спомагащ за здравето на сърцето, мускулите и мозъка и неутрализиращ изтощението и хроничната умора при боледуване, стрес и тежки физически и умствени натоварвания.

 

Основни ползи: 

  • Съдейства за увеличаване на производството на енергия (АТФ) на клетъчно ниво. 
  • Допринася за доброто състояние на сърдечно-съдовата и нервната система. 
  • Спомага за редуцуране на умората. 
  • Благоприятства за намаляване на стреса, болката, безсънието и раздразнителността. 
  • Играе важна роля за защита на клетките от oксидативен стрес. 
  • Стимулира растежа на мускулите, ако се комбинира с ефективни тренировки. 

 

Една от най-често споменаваните особености на живите системи, гласи, че митохондриите са енергийните централи на клетките. В техните вътрешни мембрани се извършва процесът на окислително фосфорилиране, при което нуклеозидът аденозин монофосфат (АМФ) реагира с неорганични остатъци на фосфорната киселина до превръщането му в енергийната „валута“ на клетките – макроергичното съединение аденозин трифосфат (АТФ). Енергията на химичните връзки с фосфатните остатъци се използва за нуждите на клетките при разграждането на АТФ, който играе ролята на клетъчно гориво.  

Rеgener Life™ Increases Mitochondrial Energy на Natural Factors съдържа мощна комбинация от Ацетил Л-Карнитин, Коензим Q10, Opitac™ L-глутатион, енизима супероксид дисмутаза и екстракти от грах, ябълка и пъпеш за оптимизиране на митохондриалната функция. 

Ацетил-L-карнитинът е мощен невропротектор допринасящ за подобряване на паметта, настроението и ефективността на мисловните процеси и понижаващ невропатичната болка при диабетна и токсична полиневропатия.

Коензим Q10 съдейства за стабилизиране на сърдечната и скелетната мускулатура и спомага за намаляване увреждането на миофибрилите.

Патентованият комплекс от ябълкови и торфени полифеноли ElevATP® подпомага увеличаването на митохондриалните нива на АТФ и енергийната ефективност на метаболизма, ускорявайки натрупването на чиста мускулна маса и ограничавайки оксидативния стрес върху тъканите след претоварване или в хода на стареенето.

L-глутатионът и супероксид дисмутазата (SOD) са част от ендогенните антиоксидантни системи на всички тъкани и органи.

Rеgener Life™ Increases Mitochondrial Energy е подходящ за всички нуждаещи се от противостарееща и енергизираща грижа и не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Ацетил Л-Карнитин
  (N-Ацетил L-Карнитин хидрохлорид)
375 mg1500 mg
Коензим Q10
  (микроорганизми)
37.5 mg300 mg
ElevATP™37.5 mg150 mg
   Зрял грах екстракт37.1 mg148.4 mg
   Ябълка екстракт от плод 85:1
     /Malus domestica/
0.4 mg1.6 mg
L-глутатион Opitac™25 mg100 mg
Пъпеш Канталупо (плод)

     /Cucumis melo subsp. Melo var/

0.5 mg2 mg
Супероксид дисмутаза
   (от 10 mg Extramel)
35 IU140 IU


Растителна  капсула (въглехидратна гума [целулоза]), пречистена вода, двуосновен калциев фосфат дихидрат, оризови трици на прах, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Оптимизира производството на енергия в митохондриите. Допринася за нормалното функциониране на организма и за защита на клетките от oксидативен стрес.

Забележка: При бременност, кърмене, чернодробно, бъбречно заболяване или прием на медикаменти за високо кръвно налягане или разреждащи кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна ноза за прием от продука: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Natural Factors Canada