Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Липозомен Витамин С (500 mg) с повишена бионаличност - Rеgener Life, 120 софтгел капсули Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:1357 NF
С превъзходна антиоксидантна защита срещу реактивни кислородни видове (ROS), свързани с преждевременно стареене
Подробно описание +

Rеgener Life™ Liposomal Bioenergetic Vitamin C 500 mg

Липозомен витамин С с висока степен на усвояване

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули

 

Липозомен витамин С с висока степен на усвояване от серията Rеgener Life™  на канадската компания Natural Factors e мощен антиоксидант подпомагащ имунната система.

 

Основни ползи:

  • Спомага за подобряване функциите на имунната система.
  • Допринася за нормалното развитие и поддържане на костите, хрущялите, зъбите и венците.
  • Осигурява мощна антиоксидантна защита за намаляване на щетите от свободните радикали.
  • Оказва положително влияние върху способността на организма да метаболизира хранителни вещества.
  • Благоприятства за предотвратяване на недостига на витамин С.
  • Съдейства за усвояването на желязото от храната.
  • Подпомага образуването на колаген и по-лесното и бързо заздравяване на рани.

 

Липозомният витамин С от серията RegenerLife на Natural Factors e с много висока стабилност и степен на абсорбция и достига високи концентрации в тъканите. Осигурява надеждна антиоксидантна защита и висока готовност на имунната система да реагира на патогенни атаки.

Към състава му е включен и ценен „бонус“ – патентованата плодова смес от полифеноли High ORAC (висок капацитет за абсорбиране на кислородните радикали), съставена от плодови екстракти и цитрусови биофлавоноиди. Известно е, че фенолните съединения и флавоноидите (които са тяхна подгрупа) имат синергично действие с това на витамин С по отношение на здравите венци, стави, кожа, капиляри, вени и имунна система и се отразяват отлично на зрението.

Стандартните форми на витамин С могат да бъдат трудни за усвояване от организма, а това намалява ефективността му. При липозомният витамин С RegenerLife този проблем не съществува благодарение на иновативната разработка на продукта. Липозомната технология позволява активното вещество да се транспортира чрез липозоми, фосфолипидни супрамолекулни комплекси с липидна двуслойна структура. Липозомните носители увеличават бионаличността на витамин С, като предотвратяват разграждането му в стомашно-чревния тракт и подобряват способността му да прониква през чревната лигавица при по-високи концентрации. Това позволява бързо и ефективно усвояване в клетките и продължително освобождаване.

Лесните за прием софтгел капсули на Липозомен витамин С RegenerLife на Natural Factors не съдържат изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.


Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С
   (калциев аскорбат)
500 mg1500 mg
Патентована плодова смес High ORAC*
       (екстракти от плодове на: грозде /Vitis vinifera/, нар /Punica granatum/, ягода /Fragaria vesca/, червена боровинка /Vaccinium macrocarpon/, синя боровинка /Vaccinum corymbosum/, малина /Rubus idaeus/, черна боровинка /Vaccinium myrtillus/
50 mg150 mg
Цитрусови биофлавоноиди

  (извлечени от кора на цитрусови плодове) /Citrus sinensis/, осигуряващи 40% хесперидин

10 mg30 mg


Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, портокал за цвят [малтодекстрин, анато, куркума, силициев диоксид], средноверижни триглицериди, лецитин, пчелен восък.

*осигуряваща премиум антиоксиданта защита срещу оксидативния стрес

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Приложение: Aнтиоксидант. Допринася за нормалното функциониране на организма и за защита на клетките от oксидативен стрес.

Забележка: При бременност, кърмене, чернодробно, бъбречно заболяване или прием на медикаменти разреждащи кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна ноза за прием от продука: За възрастни над 18 г.: По 1 софтгел капсула 1-3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Natural Factors Canada