Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Стомашно-чревен тракт - Екстракт от див пелин, 180 капсули Vegavero

  • Марка: Vegavero
  • Кат. номер:VV-VITA-264
Подпомага доброто състояние на стомашно-чревния тракт
Подробно описание +

Artemisia Vulgaris Extrakt

Екстракт от див пелин

Хранителна добавка, 180 капсули

 

Artemisia Vulgaris Extrakt на немската компания Vegavero е висококачествен продукт, спомагащ за оптималното състояние на стомашно-чревния тракт.

 

Основни ползи:

  • Спомага за неутрализиране на стомашните киселини и успокояване на стомашната лигавица;
  • Допринася за по-доброто храносмилане;
  • Съдейства за намаляването на газовете и болките в корема;
  • Насърчава усвояването на ценни нутриенти от диетата;
  • Подпомага регулирането на менструалния цикъл;
  • Стимулира обмяната на веществата.

От векове пелинът се използва в традиционната китайска, индуистка и европейска медицина. Голямо значение в медицината придобива през Средновековието и не случайно е наричан „майката на билките”. Това високоценено, широко разпространено тревисто растение показва голяма морфологична и фитохимична променливост в зависимост от местоположението му. Ботаническото име на пелина, Artemisia vulgaris, произлиза от името на гръцката богиня Артемида. Тя е считана за богиня на лова, плодородието и женското целомъдрие. Въз основа на гръцката митология римляните са използвали лечебната сила на билката като лек за редица женски заболявания.

Всяка една лесна за прием капсула Artemisia Vulgaris Extrakt съдържа екстракт от див пелин /Artemisia Vulgaris/, осигуряваща 12 mg флавоноиди. За да се гарантира оптималното количество, вложено във всяка капсула, екстрактът от пелин е тестван за примеси, включително микробно замърсяване и остатъци от тежки метали и алуминий. 

Екстрактът от пелин допринася за редуциране на стомашно-чревните нарушения като болка, спазми, запек, разстройство, газове и др. Също така спомага за регулиране на месечния цикъл при жените и притежава диуретичен ефект.

Artemisia Vulgaris Extrakt на немската компания Vegavero е 100% веган продукт, който не съдържа изкуствени добавки и ГМО. Произведен е според световни стандарти: ISO 9001, HACCP, GMP. Суперикономичната опаковка е достатъчна за 6 месеца (180 дни) при прием от 1 капсула дневно.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Екстракт от див пелин
   /Artemisia Vulgaris/ (билка)
600 mg600 mg
    Осигуряващ флавоноиди12 mg12 mg

Хидроксипропил метил целулоза (растителна капсула).

Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Забележка: Да не се използва по време на бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 капсула  дневно, с достатъчно количество храна и течност.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Vanatari International GmbH, Германия, Берлин