Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Пробиотици за деца - Flora Care Junior, 75 g прах Vegavero

68,94 лв.
  • Марка: Vegavero
  • Кат. номер:VV-VITA-115 VV
Съдържа 4 милиарда живи пробиотични култури
Подробно описание +

Flora Care Junior

ФЛОРА КЕЪР ДЖУНИЪР

Хранителна добавка, 75 g прах

 

Flora Care Junior на немската компания Vegavero е натурален продукт, подпомагащ оптималното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Основни свойства:

  • Допринася за оптималното функциониране на стомашно-чревния тракт;
  • Съдейства за добрата чревна флора;
  • Спомага за по-добрата чревна функция по време на приема на пробиотици;
  • Подпомага имунната система.

 

Flora Care Junior е специално разработена формула за деца между 3 и 12 години. Осигурява 4 милиарда живи пробиотични култури от 5 от най-често срещаните щамове (Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Steptococcus thermophilus) в подкрепа на чревния тракт на малките деца. Всяка партида пробиотични култури се култивира под строг контрол в Германия и се изсушава чрез замразяване, за да се съхрани дългото им оцеляване. Гарантирано е, че пробиотичните културите в продукта на Vegavero са с висока степен на оцеляване при неблагоприятните условия на стомаха и могат да достигнат до долните етажи на гастро-интестиналния тракт дори без капсулиране.

Flora Care Junior съдържа и инулин, добит от органично агаве – диетични фибри, важен хранителен източник за чревните бактерии.

Тъй като много деца не могат или не желаят да приемат капсули, Flora Care Junior е под формата на прах, който се дозира лесно, благодарение на включената мерителна лъжичка. Този натурален продукт бързо и безпроблемно се разбърква в напитки, мюсли или кисело мляко, за да се погрижи за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Flora Care Junior на немската компания Vegavero е 100% веган продукт, който не съдържа изкуствени добавки и ГМО. Произведен е според световни стандарти: ISO 9001, HACCP, GMP.

 

Съставки:(в 1 лъжичка):дн. доза (2 лъжички):
Живи млечнокисели бактерии

     Култури от млечнокисели бактерии: Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Steptococcus thermophilus.

2 млрд. CFU*
> 2 x 10⁹ KBE/ UFC/ CFU
4 млрд. CFU*
> 4 x 10⁹ KBE/ UFC/ CFU


Инулин на прах (от агаве органик), оризово нишесте органик.

Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и чревната микрофлора.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За деца над 3 годишна възраст:

Начална доза: През първите две садмици, да се приема по 1 мерителна лъжичка дневно. След този период ,  до 2 мерителни лъжички дневно. Разтворете необходимото количество в хладка течност и изпийте преди хранене.

*Мерителната лъжичка е приложена в опаковката.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Vanatari International GmbH, Германия, Берлин