Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Комплексна фитнес формула за жени Pre-Workout, 684 g прах Nutricost

 • Марка: Nutricost
 • Кат. номер:67567 (271602) NC
Качествена подготовка за спортна тренировка
Подробно описание +

Pre-Workout Complex with B-Vitamins and Folate

Хранителна добавка, прах, 684 g

 

Pre-Workout Complex with B-Vitamins and Folate, прах, 684 g, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата съдържа комбинация от витамини от група В в комбинация с полезни за здравето хранителни вещества като L-цитрулин, бета-аланин, бетаин анхидрос, аргинин, агматин, кофеин, N-aцетил-L-тирозин, L-теанин, хуперизин-А и други. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за нормалното функциониране на женския организъм.

Женският организъм се нуждае от различни витамини, минерали и хранителни вещества, за да функционира правилно. Pre-Workout хранителните добавки се приемат преди тренировка и стават все по-популярни сред жените, които искат да подпомогнат своя фитнес режим.

Pre-Workout Complex with B-Vitamins and Folate на американската компания Nutricost подпомага изграждането на чиста мускулатура, подобрява изпълнението на упражнения и възстановяването след тях, а също и увеличава общия разход на енергия по време на тренировка.

 

Действие на активните съставки:

 

 • Фолиева киселина и фолат

Фолиевата киселина и фолатът са част от процесите на делене и матурация на нови еритроцити в костния мозък. Червените кръвни клетки пренасят кислород до всички части на тялото. Ако тялото не произвежда достатъчно от тях, можете да развиете анемия. Всеки има нужда от фолиева киселина, за да бъде здрав, но това е особено важно за жените преди и по време на бременност.

 

Фолиевата киселина може да спомогне за увеличаване на насищането на кръвта с кислород. Така тя подобрява процеса и на клетъчно дишане, като заедно с това снабдява организма с повече енергия. Това води до увеличаване на издръжливостта на тялото по време на тренировка.

 

 • Витамини от група В

B-комплекс играе ключова роля в поддържането на женското здраве. Витамините от група В подпомагат синтеза на ДНК и деленето на червени кръвни клетки, помага в борбата с патогенни причините и регулацията на нервната система.

 

Жените, които не получават необходимото количество витамини от група В чрез диета или хранителни добавки, могат да се сблъскат със сериозни здравословни проблеми, вариращи от умора до жълтеница и анемия.

 

Честите признаци на дефицит на витамин B при жените са:

 • Анемия;
 • Депресия;
 • Храносмилателни проблеми;
 • Умора и/или слабост;
 • Жълтеница;
 • Загуба на сетива (вкус, мирис и др.);
 • Загуба на паметта;
 • Параноя;
 • Задух.

 

Витамин B-комплекс присъства в Pre-Workout формулите, тъй като насърчава правилния метаболизъм и производството на енергия в организма. Витамините от група B са жизненоважни за ежедневната нормална функция на тялото като клетъчния метаболизъм, протеиновия синтез и мозъчната дейност.

 

 • Други активни съставки

 

 • Кофеин

Кофеинът подобрява силата и спортните постижения. Повишава мускулната издръжливост и енергия, като в същото време забавя появата на мускулна болка по време на тренировки.

 

 • Бета-аланин

Бета-аланинът е аминокиселина, която може да предотврати натрупването на вредни киселини в мускулната тъкан, което позволява на мускулите ви да работят по-интензивно.

 

 • Бетаин

Защитава пътищата на протеиновия синтез, което води до увеличаване на чистата мускулна маса, подобрява цялостна телесна композиция, както и издръжливостта.

 

 • N-aцетил-L-тирозин

Аминокиселина, участваща в производството на норадреналин – важен катехоламин, имащ отношение към реакцията на стрес. Тирозинът може ефективно да подобри когнитивната дейност и вниманието по време на стресови ситуации.

 

 • L-цитрулин

L-цитрулинът е аминокиселина, която повишава производството на азотен оксид, а той подобрява притока на кръв към мускулите.

 

 • L-аргинин

L-аргининът е друга аминокиселина, която често се приема преди тренировка. Аргининът повишава производството на азотен оксид и оптимизира издръжливостта.

 

 • Huperzine-A

Хуперизин-А осигурява умствена и физическа енергия при изпълнението на упражнения и повишава тонуса на тялото.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

Съставки:В 1 м.л./ 11 g:Дн. доза:
Тиамин (витамин В1)

   (тиамин мононитрат)

15 mg15 mg
Ниацин20 mg20 mg
Витамин В6
   (пиридоксин хидрохлорид)
20 mg20 mg
Фолат340 µg340 µg
   Осигуряващ фолиева киселина130 µg130 µg
Витамин В12
   (метилкобаламин)
125 µg125 µg
Л-Цитрулин (малат) 2:14000 mg4000 mg
Бета аланин2000 mg2000 mg
Бетаин анхидрос1200 mg1200 mg
Аргинин АКG 2:1750 mg750 mg
Агматин (сулфат)500 mg500 mg
Н-Ацетил Л-Тирозин300 mg300 mg
L-Теанин  200 mg200 mg
Кофеин анхидрос200 mg200 mg
Tеобромин100 mg100 mg
Хуперизин-А50 µg50 µg


Натурални аромати, ябълчена киселина, лимонена киселина, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, синя спирулина (за цвят).

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на женския организъм.

Забележка: *Бета аланин, може да предизвика леко зачервяване. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 мерителна лъжичка (11 g) веднъж дневно, разтворена в поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA