Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Детоксикация и хормонален баланс - Калциев Д-Глюкарат, 120 капсули Nutricost

  • Марка: Nutricost
  • Кат. номер:67380 (439101) NC
Подпомага пречистването на организма от токсини и съдейства за поддържане на хормоналния баланс
Подробно описание +

Calcium D-Glucarate/ Калциев Д- Глюкарат

Хранителна добавка, 120 капсули

 

Calcium D-Glucarate / Калциев Д- Глюкарат, 120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва калций и калциев D-глюкарат. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за елиминирането на токсините от тялото.  Продуктът регулира нормалния метаболизъм на естрогена в организма.

Калциевият D-глюкарат е калциева сол на D-глюкарат - съединение, което се произвежда в тялото чрез окисление на глюкозата. D-глюкаратът се среща естествено в грейпфрутите, ябълките, портокалите и кръстоцветните зеленчуци.

Калциевият D-глюкарат помага на тялото безопасно да елиминира излишните хормони, подпомага детоксикацията и може да предпазва организма от развитието на някои видове рак. Химичното съединение е допълнителна форма на глюкарова киселина - важен естествен химикал, който спомага за отстраняването на токсините и ненужните хормони от тялото.

Хранителното вещество се използва в терапевтичната практика при предменструален синдром, болезнени гърди или хормонален дисбаланс. Добавката подпомага процеса на детоксикация и може да спомогне за оптимизиране на хормоналните нива.

Калциевият D-глюкарат се счита за ключов хранителен елемент при оптимизирането на хормоналното здраве. Той поддържа чернодробния метаболизъм и може да инхибира бета-глюкуронидазата - ензим, който има роля в развитието на хормонално свързани ракови заболявания.

 

Ползите за здравето от приема на Калциев D-глюкарат включват:

 

  • Подпомагане на детоксикацията на черния дроб;
  • Намаляване на нивата на естроген;
  • Потенциално инхибиране на някои видове рак;
  • Поддържане на здравословни нива на холестерол;
  • Насърчаване на здравословен възпалителен отговор;
  • Подпомагане на нормалното делене на клетките.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Калций
   (от калциев глюкарат)
60 mg60 mg
Калциев Д- Глюкарат500 mg500 mg


Хипромелозна капсула, магнезиев стеарат (от растителен източник), силицев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за поддържане на нормални нива на токсини в тялото. Допринася за поддържане на нормалния метаболизъм на естрогена.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA