Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Антиоксидант - Лутеолин + Рутин Комплекс, 120 капсули, 120 дози Nutricost

 • Марка: Nutricost
 • Кат. номер:73974 (467101) NC
Комбинирана формула за имунната система и когнитивните способности
Подробно описание +

Luteolin with Rutin / Лутеолин + Рутин

Хранителна добавка, 120 капсули

 

Luteolin with Rutin / Лутеолин + Рутин, 120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата съдържа комбинация от лутеолин и рутин в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на когнитивна дейност.

Флавоноидите са фитохимични съединения, присъстващи в много растения, плодове и зеленчуци. Те притежават редица терапевтични ползи, включително противоракови, антиоксидантни, противовъзпалителни и антивирусни свойства. Те също имат невропротективни и кардиопротективни ефекти.

Флавоноидите спомагат за регулиране на клетъчната активност и борбата със свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес на тялото. Те стимулират организма да функционира по-ефективно, като същевременно го предпазват от ежедневните токсини и стресови фактори.

 

Действие на активните съставки:

 

 • Лутеолин

Лутеолинът е флавоноид, който притежава силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Присъства в хранителни продукти като зеленолистните зеленчуци, цитрусовите плодове и някои подправки. Притежава разнообразни здравословни ползи - може да подобри сърдечно-съдовото здраве, да защити мозъка и нервите от увреждане, да намали възпалителните процеси в тялото и да повиши нивата на тестостерон.

 

Здравословни ползи от приема на лутеолин:

 • Действа като антиоксидант;
 • Притежава противовъзпалителни свойства;
 • Има противоракови свойства;
 • Действа като антихистамин и стабилизатор на мастните клетки;
 • Помага при когнитивна дисфункция и мозъчна мъгла.

 

 • Рутин

Рутинът е биофлавоноид или растителен пигмент, който се намира в някои зеленчуци и плодове. Той притежава мощни антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти. Флавоноидът обикновено се използва при психични нарушения, стареене на кожата, инфекции на дихателните пътища и други. Той също така подпомага тялото да произвежда колаген и да използва ефективно запасите си от витамин С.

 

Здравословни ползи от приема на рутин

 • Подпомага кръвообращението;
 • Предотвратява образуването на кръвни съсиреци;
 • Намалява нивата на холестерола;
 • Намалява болката при артрит.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Лутеолин50 mg50 mg
Рутин50 mg50 mg


Оризово брашно, хипромелозна капсула.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за поддържане на когнитивна функция.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA