Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Нервна система - Хуперзин А (Huperzine A), 200 mcg/240 капсули Nutricost

 • Марка: Nutricost
 • Кат. номер:67139 (289101) NC
Качествена подкрепа за мозъчната дейност и нервната система
Подробно описание +

Huperzine-A/ Хуперзин-А

Хранителна добавка, 240 капсули

 

Huperzine-A / Хуперзин-А, 240 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва хуперзин-А в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържането на паметта и вниманието.

Екстрактът от Huperzia serrata се извлича от билка, използвана от векове в китайската традиционна медицина за лечение на различни състояния - от треска до нарушено кръвообращение. Екстрактът показва обещаващи резултати за подобряване на паметта и когнитивната дейност.

Хуперзин-А се използва за подобряване на паметта и умствената дейност при хора, които страдат от невродегенеративни състояния като болест на Алцхаймер и някои видове деменция. Използва се и при депресия, шизофрения и много други състояния, които засягат когнитивната дейност, психичното състояние или цялостното функциониране на нервната система.

Хуперзин-А действа като инхибитор на холинестеразата - ензим, който подпомага разграждането на ацетилхолин (невротрансмитер, който е от съществено значение за обучението и паметта).

Ефектите на хуперзин-А върху подобряването и защитата на когнитивните способности могат да обхванат определени здравословни състояния, включително:

 

 • Шизофрения;
 • Депресивни разстройства;
 • Множествена склероза;
 • Миастения гравис (автоимунно състояние, което причинява слабост в мускулите).

 

Здравословни ползи:

 • Поддържа мозъчната дейност;
 • Подобрява паметта и мисловния процес;
 • Подпомага движението;
 • Спомага за осигуряването на ефективна защита на нервните клетки;
 • Повишава мозъчната енергия.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Хуперзин-А200 mg200 mg


Оризово брашно, хипромелозна капсула, малтодекстрин.

Съдържа: Подсладител.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за поддържане на паметта и концентрацията.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA