Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Прах от спанак органик - Тонус, жизненост и силен имунитет, 227 g (прах) Nutricost

  • Марка: Nutricost
  • Кат. номер:67048 (269101) NC
Подобрява храносмилането
Подробно описание +

Organic Spinach Powder/ Спанак Органик

Хранителна добавка, 227 g (прах)

 

Organic Spinach Powder / Спанак Органик,  227 g (прах), e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за нормалното функциониране на организма.

Спанакът на прах включва широка гама от хранителни вещества, включително бета-каротин, желязо и фибри. Тези и други хранителни вещества, които са в изобилие в спанака на прах, се свързват с множество ползи за здравето, включително защита срещу макулна дегенерация, предотвратяване развитието на запек, отслабване, понижаване на артериалното кръвно налягане и борба с инсулиновата резистентност.

 

Здравословни ползи от приема на спанак на прах:

 

  • Богат на каротеноиди, предпазващи здравето на зрителния анализатор

Спанакът на прах съдържа значителни количества бета-каротин. Каротеноидите имат много функции в човешкото тяло, но вероятно са най-известни със своите свойства за защита на здравето на очите. Приемът на каротеноиди понижава риска от развитие на  свързаната с възрастта макулна дегенерация.

 

  • Съдържа желязо

Спанакът на прах е отличен естествен източник на растително желязо. Желязото в спанака (и други храни на растителна основа) е така нареченото нехем желязо, което не се абсорбира толкова добре, колкото хем желязото, намиращо се в месото. Един от начините да увеличите способността на тялото си да абсорбира нехем желязо, намиращо се в спанака на прах, е да го приемате заедно с храни, богати на витамин С, като портокали, пресни чушки или киви. Витамин С подобрява бионаличността на желязото.

 

  • Отличен източник на фибри

Спанакът на прах притежава високо съдържание на фибри. Диетичните фибри са важни за човешкото здраве, защото подпомагат работата на храносмилателния тракт и насърчават движението на храната, предотвратявайки развитието на запек и ускорявайки преминаването на отпадъците през стомашно-чревния тракт. Храните с високо съдържание на фибри могат да подпомогнат отслабването, да понижат артериалното кръвно налягане и са добра превенция срещу развитието на инсулинова резистентност.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.


Хранителни стойности:дн.доза (1 g):
Калории5
Общо мазнини0 g
Наситени мазнини0 g
Транс мазнини0 g
Холестерол0 mg
Натрий10 mg
Общо въглехидрати0 g
Диетични фибри0 g
Общо захари
Включва 0 g добавена захар
0 g
Протеини0 g
Витамин  D0 mg
Желязо0 mg

 

Калций, калий, органичен спанак на прах.

Не съдържа: Глутен, GMO.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на организма.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 g (1 лъжичка) веднъж дневно, разтворена в поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA