Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Мъжко здраве - D-Аспарагинова киселина, 3000 mg/180 капсули Nutricost

56,58 лв.
 • Марка: Nutricost
 • Кат. номер:93411 (099101) NC
Спомага за увеличаване нивата на тестостерон в тялото, с което намалява риска от проблеми с простатата, подобрява еректилната функция и либидото, увеличава плодовитостта и тонуса
Подробно описание +

D- Aspartic Acid/ D-Аспарагинова Киселина

Хранителна добавка,  180 капсули

 

D-Aspartic Acid / D-Аспарагинова Киселина, 180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържането на нормално ниво на тестостерон в организма, както и нормалното функциониране на мускулите.

D-аспарагиновата киселина е аминокиселина, която се намира в невроендокринните тъкани и изпълнява важни физиологични функции. Тя участва в синтеза и освобождаването на тестостерон и се предполага, че може да се използва като тестостеронов бустер при безплодни мъже, както и от спортисти за увеличаване на мускулната маса, издръжливостта и силата.

 

Някои от основните източници на D-аспарагиновата киселина са:

 • Яйца;
 • Месо;
 • Зърнени култури, обогатени с протеини;
 • Авокадо;
 • Банани и праскови;
 • Стриди;
 • Аспержи;
 • Нектарини.

 

Здравословни ползи:

 

 • Може да повиши нивото на тестостерон

Хранителната добавка D-аспарагинова киселина има способността да повишава тестостерона в организма. Високите нива на този хормон са свързани с повишена издръжливост на организма и по-лесно изграждане на мускулна маса. Известно е също, че тестостеронът повишава броя на еритроцитите в тялото, благодарение на което се доставя повече кислород към мускулите. Възстановяването след тренировка също е по-бързо и пълноценно.

 

 • По-добър сън

Високите нива на тестостерон подпомагат пълноценния нощен сън, повишавайки качеството на цикъла сън-будно състояние. 

 

 • Повишени нива на енергия

Освен всички предимства на високите нива на тестостерон, има още една голяма полза - повишено производство на енергия. Това гарантира страхотни спортни резултати, поради което хранителните добавки, съдържащи D-аспарагинова киселина, се радват на огромна популярност във фитнес индустрията.

 

 • Подпомага женската плодовитост

Приемът на D-аспарагинова киселина подобрява фертилитета. Колкото по-високи са нивата на това химично съединение в човешкото тяло, толкова по-добро е качеството на яйцеклетките. D-аспарагиновата киселина се среща естествено във фоликулната течност, която спомага за защитата и подхранването на женската яйцеклетка.

 

 • Повишава качеството на спермата

Хранителните добавки с D-аспарагинова киселина повишават нивата на тестостерон и други полови хормони, като контролират развитието на напълно функционален сперматозоид, необходима за възпроизвеждането. Известно е също, че приемът на хранителното вещество повишава броя на сперматозоидите и подобрява способността им да се движат по време на полов акт.

 

 •  Ноотроп

Ноотропите са известни като когнитивни подобрители, които повишават мозъчната активност. Проучвания върху D-аспарагиновата киселина показват следи от ноотропна активност, тъй като свободните ѝ молекули повишават нивата на ензим, който може да промени неговата аминокиселинна форма. Това води до значително засилване на паметта и мисловните процеси в човешкия мозък.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
D-аспарагинова киселина750 mg3000 mg


Желатинова капсула, магнезиев стеарат (от растителен източнак), силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане нормални нива на тестостерон в организма, както и нормалното състояние на мускулите.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: От 1 до 4 капсули дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA