Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Възпалено гърло и кашлица - Цинк, цистус, витамин С и L-хистидин, 360 таблетки за смучене Bärbel Drexel

 • Марка: Barbel Drexel
 • Кат. номер:6073067 BD
За здравето на устната кухина и гърлото.    Промоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 28.10.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка. 
Подробно описание +

IMMUN DIREKT MIT ZINK, ZISTROSE, UND VITAMIN C

ИМУН ДИРЕКТ С ЦИНК, ЦИСТУС И ВИТАМИН С

Хранителна добавка, 360 таблетки

 

 

Immun Direkt mit Zink, Zistrose und Vitamin C е натурален препарат за поддържане здравето на горните дихателни пътища и облекчаване на дискомфорта в гърлото.

Имун директ с Цинк, Цистус и витамин С е продукт, произведен от немската компания Barbel Drexel и има високо съдържание на минерала цинк, витамин С,  извлечен от плодовете касис, и екстракт от растението цистус, в комбинация с аминокиселината L-хистидин.

Продуктът се предлага под формата на таблетки за смучене, които имат противовъзпалително, антимикробно и антиинфекциозно действие, а активните съставки се абсорбират бързо в устната кухина,


Как действа Immun Direkt mit Zink, Zistrose und Vitamin C?

 • Поддържа бариерната функция и локалния имунитет на лигавиците;
 • Потиска растежа на патогените;
 • Намалява риска от развитие на инфекции на горните дихателни пътища и преминаването им към долните отдели на дихателната система;
 • Облекчава болката и възпалението;
 • Има антибактериален ефект;
 • Подпомага поддържането на добра хигиена на устната кухина;
 • Може да се използва като допълващо средство при лечението на зъбни кариеси и лош дъх.

 

Активни съставки в Имун директ с Цинк, Цистус и витамин С:

 

 • Цинк

Минерал с жизненоважна роля за функционирането на имунната система. Неговият недостиг може да увеличи чувствителността към редица патогени, да предизвика умора и нарушена концентрация, както и други здравословни проблеми. Набавянето на цинк спомага за поддържане на добър имунитет и същевременно съдейства за антибактериалната защита на организма.

 

 • L-хистидин

Аминокиселина, която подобрява абсорбцията и действието на цинк в тялото. Тя участва в производството на специфични хормони и метаболити, оказващи благоприятно влияние върху здравето на имунната система. Установено е, че недостигът на хистидин е рисков фактор за развитието на пневмония.

 

 • Витамин С, получен от плодовете на касис

Той е есенциален нутриент, който човешкият организъм не е в състояние да синтезира и поради това трябва да се набавя с диетата. Тъй като участва в поддържането както на вродения, така и на придобития имунитет, много от тежките инфекции се развиват поради неговия дефицит. Натуралният витамин С, получен от плодовете на касис в продукта, се отличава с висока бионаличност, оптимална абсорбция и силно укрепващо имунната система действие.

 

 • Екстракт от цистус

Cistus incanus е храстовидно растение, разпространено в много райони по Средиземноморието и Балканския полуостров.  В цистуса се съдържат минерали, етерични масла, полифеноли и други компоненти с антиоксидантни и имуноукрепващи ефекти. Екстрактът от цистус проявява мощни антибактериални, противовирусни и противогъбични свойства.


Съставки:В 1 табл. (0.5 g):Дн. доза (2 табл. / 1.0 g)*NRV%
Цистус екстракт50 mg100 mg 

**

от който полифеноли32.5 mg65 mg

**

Витамин С40 mg80 mg

100

Цинк5 mg10 mg

100

L-хистидин25 mg50 mg

**Изомалтулоза, цистус екстракт (10%), касис плод на прах, витамин С, акациеви влакна, цинков глюконат,  L-хистидин (5 %), натурални аромати, освобождаващ агент – калциеви соли на мастни киселини, освобождаващ агент- силициев диоксид, изомалтулоза- източник на глюкоза и фруктоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Информация  за диабетици: 1 табл. = 0.03 BE. Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст. При бременност или кърмене, се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За лица над 18 годишна възраст: По 2 таблетки дневно, 2 часа преди хранене. Оставете таблетките в устната кухина до пълното им стопяване.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия