Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Добра памет и концентрация - ПиЕс Фосфатидилсерин, 100 mg х 120 софтгел капсули Natural Factors

215,93 лв.
  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:2626 NF
Подобрява мозъчната функция и паметта
Подробно описание +

ПИЕС – ФОСФАТИДИЛСЕРИН 100 mg

PS (Phosphatidylserine)100 mg

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули   

 

PS (Phosphatidylserine) е висококачествен натурален продукт на канадската компания Natural Factors спомагащ за подобряване на концентрацията, ученето и паметта.

 

Основни ползи:

  • Спомага за предотвратяване на загубата на памет свързана с възрастта.
  • Съдейства за подобряване на концентрацията и способността за запаметяване на нова информация.
  • Благоприятства когнитивната функция.
  • Допринася за увеличаване производството на мозъчни невротрансмитери и възпрепятства загубата на неврони.

 

За съжаление с напредването на възрастта естественото производство на PS (фосфатидилсерин) намалява, а това може да доведе до когнитивен спад. Фосфатидилсеринът (PS) е вещество принадлежащо към групата на фосфолипиди. Това са мазнини играещи важна роля за функцията и структурата на клетъчните мембрани.

Клинични изследвания показват, че PS спомага за поддържане на мозъчната функция, влияе благоприятно върху паметта и концентрацията, подобрява настроението и намалява стреса.

Всички ние можем да се възползваме от положителните ползи от приема на PS (Phosphatidylserine) на Natural Factors, тъй като ежедневно сме изложени на атаките на свободните радикали образувани от вдишването на цигарен дим, консумацията на алкохол, замърсяването на околната среда и хроничния стрес - фактори, които имат кумулативен отрицателен ефект върху мозъка.

PS (Phosphatidylserine) на Natural Factors осигурява патентован Sharp PS® GREEN комплекс, източник на силно абсорбируема и стабилна форма на PS, която 100% не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Фосфатидилсерин

От не-ГМО слънчогледов лецитин  /Helianthus annuus/ (семена) съдържащ природно срещащ се фосфатидилхолин (PC), фосфатидилинозитол (PI) и фосфатидилетаноламин (РЕ).

100 mg300 mg


Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), не-ГМО слънчогледово масло.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 софтгел капсула 1-3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada