Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Цинк + Витамин С - повишава имунитета, 60 сублингвални таблетки Superior Source

  • Марка: Superior Source
  • Кат. номер:90070 SS
Повишава имунната защита на организма
Подробно описание +

Zinc Lozenjets

Цинк + Витамин С

60 сублингвални таблетки

 

Хранителната добавка Zinc Lozenjets на американска компания Superior Source е разработена с цел повишаване на имунната защита на организма.

В своята формула продуктът съдържа цинк, а той е основен минерал, необходим на повече от 300 ензима за поддържането на множество системи и функции в човешкото тяло. Другата важна съставка в продукта е витамин С, който участва в редица важни жизнени процеси, но не се натрупва в организма.

Добавката Цинк + Витамин С е напълно подходяща за целогодишна употреба, но има значително по-голям ефект за защита при сезонни неразположения, като насърчава възстановяването на организма от настинка и свързаните с нея симптоми.


Активни
съставки в Zinc Lozenjets:

 

  • Цинк

Поддържа правилното функциониране на имунната система, запазва оптимално ниво на тестостерон и оказва ефект върху фертилитета. Той се грижи за здравето на косата, кожата и ноктите. Минералът е необходим за синтеза на ДНК и играе важна роля за развитието на ембриона по време на бременноста. Друга важна роля е свързана с деленето и възпроизвеждането на клетката, като от друга страна се грижи да я предпазва от оксидативен стрес. Недостигът на цинк в организма води до често боледуване, отпадналост, трудна концентрация, понякога дори и до проблеми със зрението. Вегетарианците и хората, които често спазват еднотипни диети, са подложени на сериозен риск от недостиг на цинк.

 

  • Витамин С 

Той е известен водоразтворим витамин, който действа като антиоксидант, неутрализирайки свободните радикали. Значително повишава клетъчния имунитет и притежава широк спектър от метаболитни функции. Има ключово значение за производството на колаген в организма, заради което е предпочитан в големи дози. Витаминът съдейства за намаляването на бръчките и възпрепятства отпускането на кожата. Допълнителният му прием подобрява вида на кожата и подпомага по-бързото заздравяване на рани.

 

  • Стевия

Тя е растение, което има естествено сладък вкус на листата си. Те съдържат стевил гликозиди, които могат да се използват като подсладители. Стевията е естествен подсладител, който не съдържа въглехидрати и калории, като е изключително полезна за диабетици и хора, спазващи нисковъглехидратни режими. Освен това листата съдържат и много минерали, които отсъстват в изкуствените подсладители.


Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Цинк
(оксид, глюконат)
5 mg5 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)15 mg15 mg
Стевия
(екстракт от лист)
2 mg2 mg


Лактоза, акациева смола, натурален аромат на череша.

Съдържа: Мляко.

Не съдържа: ГМО, консерванти.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на имунната система.

Забележка:. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта:  За възрастни и деца над 4 г: По 1 сублингвална таблетка дневно. Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Superior Source® L.A. USA