Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Рибен колаген на прах - Total Body Collagen™, 99 g Natural Factors

95,99 лв.
  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:2628 NF
Подпомага здравето на ставите, косата и кожата. Намалява възпалението в ставите.
Подробно описание +

Total Body Marine Collagen™ Рибен колаген на прах

Total Body Marine Collagen™

Хранителна добавка, прах, 99 g

 

Рибен колаген на прах Total Body Marine Collagen е естествен продукт допринасящ за гладка кожа, здрави нокти, бляскава коса и за намаляване на болката в ставите.

 

Основни ползи:

  • Спомага за редуциране на бръчките и изглаждането на фините линии.
  • Допринася за еластичността и хидратацията на кожата.
  • Насърчава производството на колаген и еластин.
  • Съдейства за по-гъста и плътна коса и по-здрави нокти.
  • Благоприятства за намаляване на болките в ставите, свързани с остеоартрит.
  • Поддържа цялостното здраве на ставите, мускулите, зъбите и венците.

 

Колагенът е най-разпространения протеин в организма и ключов фактор за структурата и устойчивостта на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан. Рибен колаген на прах Total Body Marine Collagen съдържа патентованата съставка Collactive (100% натурален комплекс от морски колаген и еластинови пептиди в същото съотношение срещащо се в човешката кожа).

Total Body Marine Collagen съдържа колаген от бяла риба, уловена по метода на устойчивия риболов. Научни проучвания показват, че рибния колаген се усвоява 1.5 пъти по-добре от свинския, говеждия и птичия. Високата му бионаличност се дължи на по-ниското тегло и размер на молекулите му. По този начин преминава по-лесно през чревната бариера и достига по-бързо до кръвообращението. Поради тази причина се смята за най-подходящ за медицински цели. Total Body Marine Collagen доставя високи концентрации на аминокиселините глицин и пролин и умерени количества лизин, които са необходими за синтеза на стабилна колагенова структура в съединителна тъкан.

Клинично проучване проведено с жени на възраст между 30 и 40 години приемали по 7 g хидролизиран рибен колаген на ден в продължение на шест седмици констатира, че кожата им е по-хидратирана, по-гладка и по-еластична сравнение с периода преди приема, а бръчките са намалели.

Висококачественият рибен колаген на прах Total Body Marine Collagen на Natural Factors не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.


Съставки:в 1 лъжица / 2.1 g:Дн. доза:
Collactive®
Комплекс от морски колагенови пептиди
2000 mg2000 mg
Хидролизиран колаген (рибешки), от дива бяла риба1880 mg1880 mg
Хидролизиран еластин120 mg   120 mg                           Натурален аромат на портокал.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение : Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г. По 1 мерителна лъжичка (2.1 g) разтоврена във вода или сок.

*мерителната лъжичка е приложена в опаковката.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Total Body Collagen Inc, част от Natural Factors, Canada