Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Здрави кости и силен имунитет - Витамин D3 2500 IU, 180 таблетки Webber Naturals

  • Марка: Webber Naturals
  • Кат. номер:3593 WN
Подкрепа за силна имунна система, здрави кости и стави
Подробно описание +

ВИТАМИН D3 2500 IU

Vitamin D3 2500 IU

Хранителна добавка, 180 таблетки

 

Витамин D3 2500 IU на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт, лесно усвоим от организма в подкрепа на костите, зъбите и сърдечно-съдовата система.


Основни ползи:

  • Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите.
  • Спомага за правилното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система.
  • Подпомага поддържането на имунната защита.
  • Благоприятства за оптималното усвояване на калций и фосфор.

 

Според последните проучвания все повече хора страдат от липсата на витамин D и имат нужда да го приема, като добавка. Тези факти се дължат на съвременния начин на живот – прекарваме все по-голяма част от времето си на закрито и все по-малко се излагаме на пряка слънчева светлина.

Витамин D е основен фактор за здрави кости, стави и мускули и е от важно значение за усвояването на калций и фосфор. Допринася за намаляване на отделянето на калций и улеснява развитието и поддържането на костите и зъбите. Също така е от съществено значение за укрепване на имунната система, редуциране на депресивните състояния, намаляване на тревожността, безпокойството и риска от сърдечно-съдови заболявания и др.

Висококачественият Витамин D3 2500 IU от Webber Naturals осигурява дневният препоръчителен прием в една единствена доза. Лесната за прием таблетка не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, ядки и ГМО и е подходящ за вегетарианци.


Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Витамин D3
(холекалциферол)
625 IU/ 15.63 µg625 IU/ 15.63 µg    


Микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат дихидрат, кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, ядки и ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение:. Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора.

Забележка: При бременност, кърмене, бъбречно заболяване, прием на други добавки съдържащи витамин D3, антиациди, стероиди, дигоксин, антиконвулсни медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 годишна възраст: По ¼ таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada