Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Био Спирулина - Spirulina Bio, 270 таблетки

68,95 лв.
  • Марка: Vegavero
  • Кат. номер:VV-VITA-146
Супер храна за силен имунитет.
Подробно описание +

Spirulina Bio 

Био Спирулина

Хранителна добавка, 270 таблетки

 

Spirulina Bio на немската компания Vegavero е натурален продукт, функциониращ в подкрепа на имунитета, повишаване съдържанието на хемоглобин в червените кръвни клетки, както и превенция на организма от развитие на анемия.

Основни ползи:

  • Спомага за поддържане на нормалния имунен отговор.
  • Подпомага повишаване на съдържанието на хемоглобин в червените кръвни клетки и превенцията на организма от развитие на анемия.
  • Допринася за нормализирането на нивата на артериалното кръвно налягане и кръвната захар.
  • Оказва положително влияние както върху психическото, така и върху физическото здраве.
  • Притежава мощно противовъзпалително и антиоксидантно действие.
  • Съдейства за детоксикацията на организма.

Според учените спирулината датира от 3.5 милиарда години. Ацтеките и ранните народи от Централна Америка и Африка са първите, които са използвали синьо-зелените водорасли като източник на храна. За разлика от другите микроводорасли, спирулината притежава много меки клетъчни стени. Поради тази причина хранителните вещества в нея са в по-добра бионалична форма.

Spirulina Bio съдържа екстракт от органик спирулина /Spirulina platensis/ на прах, характеризираща се с богат хранителен състав. Спирулината съдържа протеини, витамини, минерали, есенциални аминокиселини и полизахариди със силно оздравяващо и общоукрепващо действие. Също така има изключително високо съдържание на фикоцианин, който се счита за мощен антиоксидант.

Синьо-зелените водорасли в продукта на Vegavero са отгледани по методите на контролираното био земеделие и са изсушени внимателно чрез специален процес на пулверизиране, за да се запази изобилието от хранителни вещества в тях. За да се гарантира оптималното им качество, водораслите са тествани за микробно замърсяване, както и за пестициди, алуминий и остатъци от тежки метали.

Всяка таблетка Spirulina Bio съдържа 1000 mg чиста органична спирулина на прах. Благодарение на специална система за компресиране, всяка една таблетка съдържа голямото количество водорасли на прах без други примеси.  

Spirulina Bio на немската компания Vegavero е 100% веган продукт, който не съдържа изкуствени добавки и ГМО. Произведен е според световни стандарти: ISO 9001, HACCP, GMP. Суперикономичната опаковка е достатъчна за 3-месечен прием.

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза (3 табл.):
Органик спирулина на прах Спирулина (Spirulina platensis) на прах.1000 mg1000 mg


Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система и за нормалното образуване на хемоглобин.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 3 таблетки  дневно, с достатъчно количество храна и течност.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Vanatari International GmbH, Германия, Берлин