Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

При безсъние - Мелатонин 1 mg, 90 сублингвални таблетки Webber Naturals

  • Марка: Webber Naturals
  • Кат. номер:3604 WN
Съдейства за по-качествен сън и по-бързо заспиване
Подробно описание +

МЕЛАТОНИН 1 mg

Melatonin  

Хранителна добавка, 90 сублингвални таблетки

 

Мелатонин на канадската компания Webber Naturals е висококачествен продукт за здрав и спокоен сън.


Основни ползи:

  • Допринася за възстановяване на нормалния цикъл на сън-бодърстване.
  • Спомага за намаляване на времето за заспиване.
  • Съдейства за дълбок и продължителен сън.
  • Благоприятства за намаляване на умората, стимулира фокуса и работоспособността.


Мелатонинът е едно от най-ефективните природни средства за преодоляване на безсънието. Наричан още хормона на съня, той се произвежда в епифизата (жлеза в мозъка). Нарушения в нормалния цикъл на сън-бодърстване могат да настъпят, когато естественото производство на мелатонин в организма не е регулирано. Това от своя страна би могло да доведе до хронично безсъние, а от там до хормонален дисбаланс и проблеми с нервната и сърдечно-съдовата система.

Мелатонин на Webber Naturals е 100% натурален продукт, който не води до привикване и не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО и е подходящ за вегани и вегетарианци.

Суперикономичната опаковка на Мелатонин на Webber Naturals е достатъчна за 3 месечен прием от по 1 сублингвална таблетка вечер преди сън. 

 

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Мелатонин   

(от не-животиснки източници)

1 mg1 mg

 

Лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, аромат на мента, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за съкращаване времето за заспиване.

Забележка:Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Не шофирайте и не работете с машини в продължителност на 5 часа след приема на мелатонин. Избягвайте употребата на алкохол, по време на приема. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 сублингвална таблетка вечер, преди сън. Поставе сублингвалната таблетка под езика.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada