Bio Azucar de coco
Био кокосова захар х 500 g
Био кокосова захар на испанската компания Myconatur е натурален подсладител, произведен от органично земеделие, без глутен и изкуствени добавки. За разлика от рафинираната и от тръстиковата захар, кокосовата захар има по-здравословен състав.
Bio Azucar de coco е естествен подсладител с тъмнокафяв цвят и има плътна текстура, след като кристализира.
Кокосовата захар се извлича не от плодовете на кокосовата палма, а от нектара, съдържащ се в цветовете на растението.
Какво представлява Био кокосова захар?
Био кокосова захар има карамелизирана нотка, която придава на десертите автентичен вкус.
Подходяща за подслаждане на кафе, чай, горещ шоколад, шейкове и други напитки. Използва се в разнообразни печива, сурови десерти, както и за глазури и сиропи.
Кокосовата захар има по-фина текстура от рафинираната захар, което прави сладкишите по-плътни и сухи.
Чрез приема на Bio Azucar de coco получавате:
Съставки: 100% *Кокосова захар, нерафинирана.
*от органично земеделие
Хранителни стойности: | в 100 g |
Енергийна стойност | 1632 kJ/390 kcal |
Мазнини | 0.21 g |
от които наситени | 0.21 g |
Въглехидрати | 95 g |
от които захари | 73 g |
Диетични фибри | 0.1 g |
Протеини | 1.4 g |
Сол | 0.15 g |
Не съдържа глутен. Подходящо за вегани.
Препоръки за употреба: Кокосовата захар е здравословна и естествена алтернатива на подсладителя. Препоръчва се умерена консумация, поради съдържанието на калории. Подходяща за приготвяне на десерти и подслаждане на напитки.
Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Myconatur, Испания.