Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Anti-Mücke - Смес от етерични масла против комари, 10 ml

  • Марка: Barbel Drexel
  • Кат. номер:10864 BD
Естествена и ароматна защита срещу комари!
Подробно описание +

Anti Mücke

Маслена смес, 10 мл

 

Предпазва от ухапване от комари.

 

Продуктът Anti Mücke притежава репелентно действие срещу насекоми, които не само са дразнещи за човека, но и дори могат да бъдат опасни за тези, които са алергични към тях. Той предпазва от ухапване или дори евентуален близък контакт с тях и по този начин спомага за поддържането на комфорта ви.

Действието му се дължи на флорално-пикантния аромат, който се разнася от продукта. Той е породен от идеално подбраната смес от етерични масла. В състава му влизат лавандула и портокал, а пикантният аромат идва от карамфиловите цветове.

Ароматът на продукта е силен и интензивен. Освен това действието му се подсилва и от температурата през топлите месеци, които насърчават изпаряването на етеричните масла, действащи отблъскващо за насекомите.

Известно е, че лавандулата е едно от най-ефективните средства против досадните насекоми, които се срещат през топлите месеци - комари, мухи, бръмбари. Помага и против бълхи и молци. Ароматът ѝ отблъсква също така дървениците, паяците, мушиците и мравките.

Ефектът от лавандулата се подсилва от етеричното масло от портокал. Причината е, че цитрусовият аромат изобщо не се харесва на комарите. Мирисът му гони също така мравките и мухите.

Карамфиловият концентрат също така предпазва от ухапвания от комари. Той защитава тялото и от кърлежи.

За да се прогонят неканените гости преди лягане, се препоръчва да се сложат няколко капки от етеричното масло Anti Mücke в арома лампа.

Ето и какви са неговите ползи:

 

  • бори се с мухите и бръмбарите;
  • предпазва от комари;
  • помага при бълхи и молци;
  • отблъсква дървениците.

Действие:

Anti Mücke на немската компания Barbel Drexel е продукт, който се бори с почти всички досадни насекоми. Перфектно подбраното съдържание от три етерични места предпазва от комари, бълхи, молци. Помага и в борбата с мухите и бръмбарите.

Съставки: 100% етерични масла от лавандула, цвят от карамфил и портокал.

Приложение: Притежава репелентно действие срещу насекоми.

Начин на приложение: Поставете няколко капки масло в аромалампата.

Забележка: Само за външна употреба. Да не се поглъща. Да не навлиза в дихателните пътища. Избягвайте контакт с очите. Възможни нежелани кожни реакции. При необходимост, незабавно потърсете лекарска помощ.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия