Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Erkältung - Смес от етерични масла (евкалипт, мента, лимон, градински чай), 10 ml Bärbel Drexel,

16,57 лв.
  • Марка: Barbel Drexel
  • Кат. номер:10858 BD
Осигурява подкрепа за дихателната система, намалява умората.
Подробно описание +

Erkältung

Смес от етерични масла (евкалипт мента, лимон, градински чай), 10 ml

 

Бори се с умората и подпомага функционирането на дихателната система.

 

Продуктът  Erkaltung е идеално средство за подпомагане правилното функциониране на дихателната система. Освен това се бори и с умората. Ефективно ароматизира и прочиства въздуха, затова и се препоръчва за използване през зимата, когато се проветрява по-рядко.

 Свойствата му се дължат на етерични масла от евкалипт, мента, лимон и градински чай.

Маслото от градински чай притежава тонизиращо и противовъзпалително действие. Има също така и противогъбично свойство. Бори се ефективно с бактериите. Облекчава симптомите на различни респираторни инфекции. Понижава нивата на кортизола, който е отговорен за стреса, и по този начин намалява безпокойството. Облекчава и симптомите на менопауза.

Евкалиптовото масло, от своя страна, успокоява дихателните пътища, действа разширяващо на бронхите и помага при кашлица и запушен нос. Притежава антиоксидантно действие, тъй като е богат на флавоноиди. Подходящ е за използване като терапевтично средство при бронхиална астма.

Свойствата на евкалиптовото масло много добре се допълват от ментовото, което също повлиява благоприятно дихателната система. Успокоява гърлото при дрезгав глас и усещане за сухота. Характеризира се с антибактериално действие.

Лимоновото масло притежава тонизиращ ефект и значително подобрява настроението. Бори се с безпокойството и дава допълнително енергия на организма. Стимулира централната нервна система. Освен това отпуска мускулите на гърлото и по този начин улеснява дишането.

 

Действие:

  • Улеснява дихателния процес;
  • Успокоява гърлото;
  • Помага при дрезгав глас и усещане за сухота в гърлото;
  • Има тонизиращо действие;
  • Бори се с умората;
  • Има антимикробно и антибактериално действие.

 

Erkaltung на немската компания Barbel Drexel е продукт, който спомага за по-лесното дишане и помага при дрезгав глас и усещане за сухота в гърлото. Характеризира се и с антимикробен ефект.

Съставки: 100% етерични масла от евкалипт, мента, лимон, градински чай.

Приложение: Освежава и ароматизира въздуха в помещението.

Начин на приложение: Поставете няколко капки масло в аромалампата.

Забележка: Само за външна употреба. Да не се поглъща. Да не навлиза в дихателните пътища. Избягвайте контакт с очите. Възможни нежелани кожни реакции. При необходимост, незабавно потърсете лекарска помощ. Пазете от топлина и горещи повърхности.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия