Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Антистрес формула за душевен мир - С глог, пасифлора и калифорнийски мак, 120 таблетки Bärbel Drexel

 • Марка: Barbel Drexel
 • Кат. номер:78476 BD
Естествена подкрепа при нервност, безпокойство и изтощение.
Подробно описание +

Innere Ruhe mit Passionsblume und Weiβdorn

За спокойна нервна система х 120 таблетки

 

Комбинация от растения, спомагащи за справяне със стреса, напрежението и безсънието

 

Innere Ruhe mit Passionsblume und Weiβdorn е антистрес формула, съдържаща комбинация от растения, помагащи за успокояване на нервната система и постигане на емоционален комфорт. Продуктът е 100% натурален и е произведен от немската компания Bärbel Drexel.

 

В какви случаи се препоръчва

 • При стрес и напрежение
 • Непровокирана изнервеност
 • Тревожност и безпокойство
 • Безсъние
 • Симптоми на депресия

 

Как действа

 • Допринася за балансиране на нервната система
 • Съдейства за балансирането на хормоните
 • Има успокояващ и релаксиращ ефект
 • Помага за овладяване на стреса и напрежението
 • Съдейства за балансиране на кръвното налягане
 • Улеснява заспиването

 

Основните съставки

 

- Глог

 

Глогът е натурално средство срещу проблеми, свързани със стреса, както при безсъние и храносмилателни проблеми. Екстрактът от растението допринася за нормализирането на сърдечния ритъм при стресови и напрегнати ситуации и има успокояващ нервната система ефект. Помага за по-лесно заспиване и разсейване от негативните мисли. Има цялостно укрепващо въздействие върху сърдечно-съдовата система. Глогът от древни времена се използва като съдоразширяващо и укрепващо стените на кръвоносните съдове средство, а антиоксидантите в нея заздравяват сърцето и намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания.

 

- Пасифлора

Пасифлора е растение, което произхожда от тропичните и субтропични зони на Бразилия, Перу и Аржентина. Тя се препоръчва при тревожност, възбуда, безсъние и безпокойство. Пасифлора помага на организма да се отпусне и да спи спокойно. Показва добри резултати при терапия на леки форми на депресия.

 

- Калифорнийски мак

Калифорнийският мак е красиво растение, което в народната медицина се използва за успокоение и по-здрав сън. То успява да потиска нервната възбудимост, да намалява усещането за стрес, да скъсява времето за заспиване, да поддържа продължителността и качеството на съня през нощта, както и да премахва главоболието.

 

- Магнезий

Магнезият съдейства за понижаване на кръвното налягане и овладяване на амплитудите при пулса. Подпомага спокойния живот – намалява стреса, напрежението и подобрява качеството на съня. Постига го като съдейства за балансиране на сърдечния ритъм и нервната система.

Съставки:В 4 табл.:В дн. доза / 4 табл.:*NRV%
Витамин В310.1 mg 10.1 mg 63
Витамин В60.56 mg0.56 mg40
Магнезий81 mg81 mg22
Пасифлора билка на прах320 mg320 mg**
Глог на пудра и екстракт от цвят275 mg275 mg**
Калифорнийски мак екстракт80 mg80 mg** 


Пасифлора билка на прах, магнезиев карбонат, прах от зародиш на елда, богат на витамини, фибри от акация, екстракт от цвят на глог (10%), прах от цвят на глог, екстракт от калифорнийски мак (5%), антислепващ  агент: калциеви соли на мастни киселини.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната ситема.

Забележка: Информация  за диабетици: 1 табл. = 0.02 BE. Да не се използва от бременни или кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта:  По 2 таблетки 2 пъти дневно, за предпочитане сутрин и вечер, с храна и достатъчно количество  вода (250 ml).

Съхранение: На място недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия