Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Хидратиращ спрей за лице и тяло - Срещу сухота и ускорено стареене на кожата, 198 ml Global Healing

  • Марка: Global Healing
  • Кат. номер:31819 (GLO-6.6OZ)
Освежава и овлажнява кожата.
Подробно описание +

GLOW Hydrating Face and Body Mist

GLOW хидратиращ спрей за лице и тяло, 198ml

 

GLOW е ароматен, флорален спрей, който освежава и хидратира кожата. Растителните хидрозоли правят чудеса в обновяването и омекотяването на кожата. GLOW е подходящ за ароматерапия, когато имаме нужда от релаксация в натоварен ден. GLOW се съхранява в луксозна бутилка от тъмно виолетово стъкло, за да съхрани деликатните и естествени аромати дълго време.

Грижата за кожата е важна част от ежедневието ни. Кожата е показател за здравето ни, начина ни на живот и красотата ни. Поддържането на красива, здрава и добре хидратирана кожа е гаранция, че ще изглеждаме по-млади, по-красиви за по-дълго време.

Органичният GLOW спрей мист за лице и тяло хидратира в дълбочина кожата и й придава копринено сияен вид. Специално формулиран с хидрозоли от ботанически растения като жасмин и роза, за да успокои и освежи кожата по всяко време и да я направи гладка и еластична. GLOW съдържа и ORMUS минерали за допълнително усвояване и подчертаване на ароматните хидрозоли. Подходящ е както за кожата на тялото, така и за кожата на лицето. Може да се използва без или върху грим, подходящ за всеки тип кожа и действа хипоалергично.

Тъй като GLOW съдържа мощни растителни хидрозоли, опаковката от тъмно виолетово стъкло гарантира за запазване на уникалните свойства на съставките от вредното въздействие на светлината. Увеличава срока на годност и ревитализира силата на съставките за по-дълго. За най-добри резултати да се съхранява в хадилник.

 

Ключови съствки:

жасмин – поддържа хидратацията в кожата и я прави еластична;

роза – деликатен розов аромат, който успокоява; прави кожата изключително нежна и мека;

лавандула – с доказаните си противовъзпалителни свойства, помага при зачервявания и раздразнена кожа; има подмладяващ ефект, поради съдържанието на антиосиданти;

нероли –цветята на горчивия портокал имат лек подчертан цитросов аромат, който действа успокояващо;

микроколоидно сребно (10 mpp) – освен противовъзпалително действие, влизайки в пряк контакт с кожата, среброто има способността да подобри вътрешната топлинна регулация.

Съставки: Тройно-дeстилирана биофотонно структурирана вода, жасминов хидрозол органик, нано (микро) колоидно сребро (10 ppm), хидрозол органик от роза, хидрозол органик от нероли, хидрозол от лавандула органик, ORMUS (минерали).

ОРГАНИК, Хипоалергичен.

Начин на приложение:  Разклатете добре преди употреба. Нанесете върху лицето или тялото, където е необходимо.

Забележка: САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Global Healing Center LLC, Houstan,  USA