Bio Naturcao Free
Натурално био какао на прах x 250 g
Bio Naturcao Free на испанската компания Myconatur e продукт, създаден без добавена захар, за да можете да запазите вашата фигура в идеално състояние.
Продуктът натурално био какао на прах е смес от алкализирано какао и 100% естествен подсладител стевия.
Какво представлява Натурално био какао на прах?
Какаото на прах се произвежда от какаови зърна, които растат в шушулки - плодовете на какаовото дърво. Зърната се изваждат от шушулките, след това се оставят да ферментират, а накрая се сушат и смилат.
От смлените какаови зърна се извлича какаовото масло. Останалата след този процес какаова маса се суши отново и се смила на прах.
Натурално био какао на прах може да се използва по много различни начини. То е идеално допълнение към смути, в прясно мляко или различни сладкиши.
В допълнение, продуктът може да се използва добре и в топли десерти като пайове, торти или за направата на шоколадови бонбони.
Здравословни ползи от какаото:
Съставки: Какао*, еритритол*, стевия*
*от органично земеделие
Хранителни стойности: | в 100 g |
Енергийна стойност | 1523,73 kJ / 364,18 kcal |
Мазнини | 6.90 g |
от които наситени | 3.31 g |
Въглехидрати | 50.85 g |
от които захари | 1.68 g |
Диетични фибри | 15.90 g |
Белтъчини | 16.72 g |
Сол | 40 mg |
Съдържа: Подсладители- еритритол и стевиол гликозиди.
Не съдържа глутен. Не съдържа Бисфенол А (BPA Free). Подходящо за вегани.
Препоръки за употреба: Една супена лъжица от продукта се прибавя към напитки или храни.
Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Myconatur, Испания.