Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Ultimate Iron - Формула с желязо, фолат и витамин B12 (при анемия), 90 софтгел капсули Nature’s Way

  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:05229
Комплексна формула за хора с анемия. Ефикасна срещу умора и за повишаване на издръжливостта при интензивно физическо натоварване
Подробно описание +

Ultimate Iron®

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули

 

Ultimate Iron® на американската компания Nature’s Way е натурален продукт спомагащ за образуването на червени кръвни клетки и хемоглобин.

 

Основни ползи:

  • Допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин.
  • Играе ключова роля при транспортирането на кислород от белите дробове до тъканите.
  • Съдейства за поддържане на високи нива на енергия.
  • Благоприятства мозъчната функция и работата на мускулите.

 

Желязото e минерал, който присъства в много храни (месото, млечните продукти, яйцата, бобовите култури, зелените зеленчуци, цитрусите) и играе жизненоважна роля при образуването на червени кръвни клетки, хемоглобин и миоглобин. Допринася за транспорта на кислород в тялото, като по този начин ефективно се бори с анемията. Анемията е често срещан проблем, засягащ и мъже, и жени (особено бременни), който най-общо представлява недостиг на червени кръвни телца и/или хемоглобин в кръвта. При вегетарианци и вегани набавянето на необходимото количество желязо чрез храната може да се превърне в предизвикателство. А недостига на желязо може да доведе до замайване, умора и дори анемия. Затова чудесно решение е приемането на висококачествени хранителни добавки, които да помогнат за повишаване на енергията и нивата на червените кръвни клетки.

Ultimate Iron® на Nature’s Way включва течни чернодробни фракции, богат източник на хемово желязо. Хемовото желязо е най-лесно усвоимата форма на желязо и не причинява странични ефекти като гадене. Също така, то се усвоява с до 33% по-добре в тялото от нехемовото желязо. Всъщност, нехемовите форми могат да имат само 2% абсорбируемост.

Ultimate Iron® на Nature’s Way съдържа още витамин С, фолат (еквивалентен на 200 µg фолиева киселина), витамин В12 и медено-хлорофилен комплекс (oт надземни части на люцерна) за по-добро усвояване на желязото.

Ultimate Iron® на Nature’s Way спомага за поддържане на издръжливостта и енергията. Неговата синергична смес допринася за насърчаване на здрави червени кръвни клетки и транспортирането на кислород от белите дробове до тъканите.

Лесните за прием софтгел капсули не съдържат глутен, сол, пшеница, царевица и млечни продукти. Суперикономичната опаковка е достатъчна за 3 месеца (90 дни) при прием от по 1 софтгел капсула дневно по време на хранене. 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С
(аскорбинова киселина
60 mg 60 mg
Фолат
(еквивалентен на 200 µg фолиева киселина)
333 µg               333 µg               
Желязо
(железен сукцинат)
25 mg25 mg
Течни чернодробни фракции250 mg250 mg
Медено-хлорофилен комплекс
(oт люцерна /надземни части)

5 mg5 mg


Масло от соеви зърна, желатин, глицерин, пречистена вода, пчелен восък, соев лецитин.

Съдържа: Соя.

Не съдържа: Глутен, сол, пшеница, царевица, млечни продукти.

Приложение: Допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин.

Забележка:  При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 софтгел капсула дневно, по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA