Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Astaxantin Astazine® - Астаксантин, 90 капсули Vegavero

  • Марка: Vegavero
  • Кат. номер:VV-VITA-247
Натурален антиоксидант. 
Подробно описание +

Astaxantin Astazine®

Астаксантин

Хранителна добавка, 90 капсули

 

Astaxantin Astazine на немската компания Vegavero е мощен антиоксидант, допринасящ за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, както и за здравето и красотата на косата, кожата и ноктите.

 

Основни ползи:

  • Допринася за по-доброто зрение и подобряването на нощното виждане.
  • Спомага за хидратацията и еластичността на кожата.
  • Съдейства за оптималното функциониране на сърдечно-съдовата система.
  • Насърчава когнитивното здраве.
  • Подпомага потискането на възпалителните процеси.

Астаксантинът е естествен пигмент, получен от микроводораслото Haematococcus pluvialis. Притежава мощни антиоксидантни свойства, които са широко изследвани. В продукта на Vegavero е вложена най-чистата форма на астаксантин в света - патентован астаксантин Astazine®. Той е получен в резултат от многогодишни изследвания. Естественият астаксантин се култивира на слънчева светлина в устойчиви стъклени фотобиореактори и се извлича, като се използва нежен и нетоксичен CO2 процес.  

Astaxantin Astazine съдържа 97% чист астаксантин - сертифициран като органик от Ecocert. Това е единственият астаксантин с две европейски одобрения за нови храни и е подходящ за вегани.

Astaxantin Astazine на немската компания Vegavero е 100% веган продукт, който не съдържа изкуствени добавки и ГМО. Произведен е според световни стандарти: ISO 9001, HACCP, GMP. Суперикономичната опаковката е достатъчна за 3-месечен прием.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Олеорезин от водорасли

/Haematoccocus pluvialis/, осигуряващ:

80 mg    80 mg    
Астаксантин Astazine®4 mg  4 mg  

Богати на астаксантин водорасли Haematoccocus pluvialis/ , маслиново масло, растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза), оцветители (хлорофили и хлорофилини).

Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за норманото функциониране на сърдечно-съдовата система, както и за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 : По 1 капсула дневно, с достатъчно количество вода или храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Vanatari International GmbH, Германия, Берлин