Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Glutathione LipoMicel Matrix - Глутатион с висока абсорбция (мощен антиоксидант), 300 mg, 60 софтгел капсули Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:2819 NF
Осигурява висока антиоксидантна защита.
Подробно описание +

ГЛУТАТИОН 300 mg LipoMicel Matrix 3X Higher Absoprtion

Glutathione LipoMicel Matrix

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули

 

Glutathione LipoMicel Matrix на канадската компания Natural Factors е мощен антиоксидант борещ се със свободните радикали и спомагащ за забавяне процесите на стареене.

 

Основни ползи:

 

  • Притежава мощен анти-ейдж ефект.
  • Оказва положително влияние върху имунната и дихателната система.
  • Спомага за намаляване на умората и възвръщане на жизнеността и енергията.
  • Допринася за нормализиране на кръвното налягане и кръвната захар.
  • Благоприятства функциите на черния дроб и дебелото черво.
  • Подпомага антиоксидантната защита на организма.

 

Глутатионът присъства във всяка клетка от организма. Наричат го „майката на всички антиоксиданти”. Съдържа аминокиселините глицин, L-цистеин и L-глутамат. От ключово значение е за защита на организма от оксидативно увреждане, причинено от свободните радикали, нормализиране нивата на холестерола и кръвната захар, повишаване на имунитета и редуциране на признаците на стареене.

Стандартните форми на глутатион бързо се окисляват в стомашно-чревния тракт, което води до трудно усвояване от организма и до намаляване на ефективността му. За разработването на Glutathione LipoMicel Matrix на Natural Factors е използвана иновативна, патентована липомицелна технология, която спомага да се преодолее тази ниска бионаличност чрез създаване на течна мицелна матрица, която разпръсква глутатион на малки микрокапчици. По този начин се позволява бързо и ефективно усвояване в клетките и продължително освобождаване.

Лесните за прием софтгел капсули Glutathione LipoMicel Matrix на Natural Factors не съдържат изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар, пшеница, мая, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО и са чудесен избор за всеки, който се нуждае от допълнителна имунна и антиоксидантна подкрепа.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:% NRV
Л-Глутатион  LipoMicel* Matrix300 mg600 mg

**Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), средно-верижни триглицериди, метилсулфонил метан, , ксилитол, не-ГМО слънчогледов лецитин, стевия лист, фосфатидил холин (лецитин), ментова есенция.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар, пшеница, мая, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Приложение: Мощен антиоксидант. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и нормалното състояние на организма.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта. По 1-2 софтгел капсули  дневно по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител:  Natural Factors, Canada