Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Guter Schlaf - Етерично масло за спокоен сън, 10 ml Bärbel Drexel

  • Марка: Barbel Drexel
  • Кат. номер:66666 BD
В подкрепа на нервната система и нормалния сън.
Подробно описание +

Guter Schlaf

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЗА СПОКОЕН СЪН, 10 ml

 

Подобрява състоянието на нервната система.

 

Продуктът Guter Schlaf значително подобрява състоянието на нервната система, като съдейства за успокояването на организма при стрес и засиленото производство на мелатонин (хормона на съня). Действа като стимулант. Подобрява съня.

Това се дължи на съставките му, които се характеризират с релаксиращи свойства -  евкалипт и портокал, както и етерични масла от звездовиден анасон.

Маслата са богати на линалоол, лимонен и алфа-пинен. Повлияват положително върху организма, тъй като имат невроукрепващи и намаляващи психическото напрежение свойства.

Евкалиптът потиска активността на симпатиковата нервна система, която отговаря за нивата на стреса. В същото време увеличава активността на парасимпатиковата нервна система, от която зависи доколко спокоен ще е един човек. По този начин значително намалява състоянията на тревожност и промотира релаксирането на организма. Подобрява и притока на кръв към мозъка.

Успокояващото действие на евкалипта се дължи не само на етеричното му масло, но и на съдържащите се в него лимонен, а- и b-пинен.

Ефективно психическото напрежение се потиска и от етеричното масло на кората на сладкия портокал. Това се дължи на свойството му да намалява производството на кортизол (хормона на стреса). Освен това забавя и учестената сърдечна честота. Затова и се препоръчва да се приема от хора, страдащи от депресивни и тревожни състояния. Също така то има и тонизиращ ефект, но без да превъзбужда нервната система. Бори се и със симптомите на главоболие, предизвикано от нервно напрежение.

Другата съставка в продукта - звездовиден анасон - съдържа фитосъединения, като например неролидол, които намаляват състоянието на безпокойство и забавят дихателната честота. Освен това подобряват качеството и продължителността на съня. Засилват и паметта.

 

Действие:

  • Намалява безпокойството;
  • Неутрализира вредното въздействие на стреса върху тялото и ума;
  • Подобрява съня;
  • Бори се с главоболието;
  • Подсилва паметта.

Guter Schlaf на немската компания Barbel Drexel е продукт, който е предназначен за хора, страдащи от чести състояния на тревожност. Той ефективно потиска нервното напрежение и се бори с вредното влияние на безпокойството върху организма. Подобрява качеството на съня. Притежава способността да подобрява паметта.

Съставки: 100% етерично масло от: евкалипт, звезден анасон, портокал.

Приложение: Оказва релаксиращо действие, подпомага заспиването.

Начин на приложение: Поставете 3 капки в арома лампа.

Забележка: Не е подходящо за вътрешна употреба!

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия