Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Folate - Фолат 800 µg / Фолиева киселина 480 µg, 100 капсули Nature’s Way

  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:40451
В подкрепа на сърдечно-съдовата система и здравословното развитие на плода
Подробно описание +

ФОЛАТ 800 µg / ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА 480 µg

Хранителна добавка, 100 капсули

 

Фолат на американската компания Nature’s Way е естествен продукт подпомагащ сърдечно-съдовата система и нормалното кръвообразуване.

 

 

Основни ползи:

  • Спомага за здравословно развитие на плода по време на бременност.
  • Благоприятства сърдечното здраве.
  • Съдейства за подобряване на когнитивната функция.
  • Допринася за доброто здраве на костната система.

 

 

Фолатът е естествената водоразтворима форма на витамин В9 - необходим за нормалния растеж и функциониране на всички клетки в организма, както и за образуването на червените кръвни клетки. Приемът на фолат е от съществено значение в ранните етапи на бременността, защото неговият дефицит в този период от ембрионалното развитие може да доведе до вродени дефекти на главния и гръбначния мозък.

Фолатът се среща в различни плодове и зеленчуци. Фолиевата киселина е синтетична форма на фолат, която се добавя към различни хранителни продукти и се предлага под формата на хранителна добавка. Тази форма всъщност се усвоява по-добре от организма в сравнение с тази от хранителни източници и е по-стабилна.

Фолатът помага за образуването на ДНК и РНК и участва в протеиновия метаболизъм. Той играе ключова роля в разграждането на хомоцистеина -  аминокиселина, която може да окаже вредно въздействие върху организма, ако присъства във високи количества. Фолатът също така е необходим за производството на здрави червени кръвни клетки и е от решаващо значение по време на периоди на бърз растеж, като по време на бременност и развитие на плода.

Дефицитът на фолат отключва симптоми, като мускулна слабост, проблеми с паметта, умора, нарушено зрението и други.

Лесните за прием капсули Фолат на Nature’s Way не съдържа изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, царевица, соя, сол, пшеница, млечни продукти.

Суперикономичната опаковка е достатъчна за 100 дни (повече от 3 месеца) при прием от по 1 капсула дневно за предпочитане по време или след хранене.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Фолиева киселина   

480 µg                480 µg                
  От фолат                800 µg                800 µg                Целулоза, желатинова капсула, магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, царевица, соя, сол, пшеница, млечни продукти.

Приложение: Допринася за нормалното кръвообразуване.

Забележка:  При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, за предпочитане по време или след хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA