Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Liquid Iron - Течно желязо (с вкус на боровинки), 480 ml Nature’s Way

  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:1923
Високоусвоим източник на желязо
Подробно описание +

ТЕЧНО ЖЕЛЯЗО

Liquid Iron

Хранителна добавка, с подсладители, 480 ml

 

Liquid Iron на американската компания Nature’s Way естествен продукт с приятен вкус на боровинки за поддържане на когнитивните функции и образуването на хемоглобин и червени кръвни телца.

 

  • Насърчава образуването на червените кръвни телца и хемоглобина.
  • Допринася за превенция на желязодефицитна анемия.
  • Съдейства за метаболитните процеси.
  • Благоприятства върху общото здраве, като повишава енергията и подържа тонуса.
  • Подпомага нормалното протичане на бременността.

 

Желязото е важен микроелемент спомагащ за образуването на хемоглобина. Той пренася кислород към клетките, като по този начин допринася за производството на енергия. От съществено значение е и за правилното функциониране на ензимите. Ниските нива на желязо в организма, оказват неблагоприятно въздействие върху общото здраве, чрез понижени енергийни нива, нужни за оптималните метаболитни процеси.

Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора страдащи от желязодефицитна анемия, жени в детеродна възраст, при интензивни физически натоварвания и при кръвозагуба. 

Liquid Iron на Nature’s Way е течна хранителна добавка с приятен вкус на боровинки и чудесно решение за хора изпитващи трудност да приемат капсули и таблетки.

В Liquid Iron желязото е под формата на хелат, абсорбира се лесно и не дразни стомаха.

Liquid Iron съдържа силно биодостъпна форма на желязо. Продуктът на Nature’s Way е подходящ за вегани и е без съдържание на глутен.

Една чаена лъжичка от продукта приемана веднъж дневно (чисто или смесена със сок или вода) е достатъчна за оптималното функциониране на организма. За по-добра абсорбция е препоръчително да се приема 2 часа преди или след прием на калций или млечни продукти.

Съставки:В ½ ч.л. / 7.5 ml Дн. доза:

Желязо (железен глицинат)

9 mg9 mg
Калории55
Общо въглехидрати1 g1 g

  Общо захари 

0 g0 g
    От които добавени захари0 g0 g
      Захари от алкохол 1 g1 g


Пречистена вода, глицерин, сорбитол, еритол, натурални аромати, ябълчена киселина, ксантова гума, калиев бензоат (като консервант за запазване на свежестта), стевия екстракт от лист, динатриев EDTA.

Не съдържа: Глутен. Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за поддържане на когнитивните функции.

Забележка: Разклате добре преди употреба.  При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 7.5 ml веднъж дневно, чисто или смесено със сок или вода. За по-добра абсорбция приемайте 2 часа преди или след прием на калций или млечни продукти.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA