Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Cognitive Focus - Памет и мисловна дейност, 30 капсули Nature’s Way

49,21 лв.
  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:12726 ST 5.24
Компексна формула в подкрепа на паметта, мозъчната функция и когнитивните способности
Подробно описание +

COGNITIVE FOCUS

Хранителна добавка, 30 V капсули

 

Cognitive Focus на американската компания Nature’s Way е натурален продукт подпомагащ поддържането на когнитивните функции.

 

Основни ползи:

  • Допринася за подобряване на мозъчната функция, запаметяването на нова информация и подобряването на паметта.
  • Благоприятства сърдечно-съдовото здраве.
  • Спомага за облекчаване на симптомите на астма.
  • Съдейства за оптималното състояние на нервната система.
  • Подпомага стомашно-чревния тракт.

 

Cognitive Focus на Nature’s Way съдържа екстракт от лист на гинко билоба, екстракт от гъбата ямабушитаке /Hericium erinaceus/ и Ацетил L-Карнитин за подобряване на паметта и когнитивните функции.

Гинко билоба е широкоизползвана от хилядолетия билка в Далечния Изток. Полезните вещества в нея се наричат флаваноиди и са мощни антиоксиданти. Също така е богата на витамини A, B, C и Е, които я превръщат в една от най-ефикасните билки за подпомагане на мозъка и нервната система.

Екстрактът от гинко билоба оказва положително влияние не само върху нервната система, но и върху сърдечно-съдовата. Спомага за облекчаване на тревожността, безпокойството и стреса. Съдейства за намаляване на симптомите при астма, бронхит и кашлица.

Във формулата Cognitive Focus ефектът от екстракта от гинко билоба се подсилва от друг природен дар с невероятни ползи за здравето – гъбата ямабушитаке /Hericium erinaceus/. Известна още като „лъвска грива“ заради външния си вид, тя е богата на биоактивни вещества с множество полезни ползи за организма, особено за мозъка, сърцето и червата.

Медицинската гъба ямабушитаке съдържа две активни съединения (еринацини и хериценони), които допринасят за предпазване на невроните от увреждане и възстановяване на мозъчните клетки. По този начин се подобрява паметта и се намаляват симптомите при някои неврологични заболявания.

Ацетил L-Карнитин е аминокиселина участваща в метаболизма на мастните клетки.

Cognitive Focus на Nature’s Way се отличава с високо качество на съставките, подходяща е за вегани и не съдържа в себе си изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, захар, дрожди, сол, пшеница, царевица, млечни продукти, соя.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Гинко билоба

Екстракт от лист, стандартизиран до 24% гинко флавон гликозиди (28.8 mg)

120 mg240 mg
Ацетил L-Карнитин хидрохлорид   75 mg150 mg
Ямабушитаке Органик

/Hericium erinaceus/, плодно тяло от гъба

75 mg150 mg

Не съдържа: Изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, захар, дрожди, сол, пшеница, царевица, млечни продукти, соя. Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за поддържане на когнитивните функции.

Забележка:  При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA