Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 / Омега-3 1500 mg + Витамин D3 400 IU за деца, 250 ml Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:3120 (SL6041) NF
Рибено масло за деца от 1 до 13-годишна възраст, произведено в съответствие с най-високи международни стандарти за качество. Притежава IFOS сертификат!    
Подробно описание +

SEA-LICIOUS® ОМЕГА-3 1500 mg + ВИТАМИН D3 400 IU/10 µg ЗА ДЕЦА

SEA-LICIOUS® KIDS OMEGA-3 + VITAMIN D3

Teчна хранителна добавка, 250 ml, с вкус на захарен памук

 

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 на канадската компания Natural Factors е естествен продукт в подкрепа на умственото и неврологичното развитие, зрението, сърдечно-съдовата система, имунната система и костите.

 

Основни ползи:

  • Съдейства за правилното развитие на детския организъм.
  • Подпомага концентрацията и паметта.
  • Благоприятства обмяната на веществата.
  • Допринася за нормалното развитие и функциониране на мозъка, зрението и нервната система.
  • Влияе положително върху здравето на костите и зъбите.
  • Спомага за подсилване на имунитета.

 

Ако търсите лесен и приятен начин да накарате вашето малко съкровище да приеме дневната си доза Омега-3, Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 с вкус на захарен памук от Natural Factors е идеалното решение.

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 съдейства за пълноценното развитие на мозъка, костите и зрението по време на активния растеж на детето. Допринася за понижаване на риска от исхемична болест на сърцето, като намалява нивото на триглицеридите. Оказва положително влияние върху имунитета на детето, тъй като притежава антивъзпалителен ефект. Спомага и за подобряване на концентрацията, способността за запаметяване на нова информация  и развитието на умствените способности.

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 е биодостъпен източник на Омега-3 полиненаситени мастни киселини – ейкозапентаенова мастна киселина (EPA) и докозахексаенова мастна киселина (DHA) в тяхната естествена, триглицеридна форма, която се абсорбира максимално от организма, в комбинация с витамин D3.

EPA и DHA спомагат за умственото и неврологично развитие, зрението, сърдечно-съдовата система, имунната система и костите.

Витамин D3 включен във формулата съдейства за подобряване на усвояването на рибеното масло и оптималното състояние на костите и зъбите.

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 е носител на IFOS сертификат (International Fish Oil Standards) гарантиращ, че рибеното масло в продукта съответства на утвърдените международни стандарти - предоставя точното количество и конкретния вид указани на етикета, преминало е тестове за липсата на тежки метали, живак, олово и радиоактивни вещества и биоактивността му е съхранена.

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 притежава ISURA сертификат гарантиращ, че продукта не съдържа пестициди, разтворители, тежки метали и др.

Когато създателката на Sea-licious, Карлен от канадската компания Natural Factors, си спомняла най-забавния си детски спомен и любимата си „храна“, веднага в съзнанието й изниквал захарния памук. Миризмата на печена захар, пухкавината, вселите цветове – всичко това й напомняло за забавното и щастливо детство. Но както знаем, захарният памук не е никак здравословен и често дори е забранена храна за детето. За разлика от него, Sea-licious с вкус на захарен памук не съдържа каквато и да е захар и има изцяло натурален аромат. Продуктът е подсладен с екстракт от плод монк. Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 и харесван от децата заради уникалния си вкус постигнат чрез процес на парна дестилация, който улавя есенцията на изгорената захар. Понякога дори родителите се изкушават да го консумират, за да се върнат в детството си посредством вкуса!           

Sea-Licious® Kids Omega-3 + Vitamin D3 не съдържа захар, изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца,черупчести, сол, ядки или ГМО.

 

Съставки:В 5 ml.:Дн. доза:
Рибено масло (Аншоа, скумрия, сардина)4.65 g4.65 g
Омега -3 мастни киселини       1500 mg1500 mg
Ейкозапентаенова к-на (EPА)700 mg700 mg
Докозахексаенова к-на (DHА)436 mg436 mg
Витамин D3400 IU/ 10 µg400 IU/ 10 µg 


Натурален аромат (захарен памук, лимонада), слънчогледов лецитин, не- ГМО миксирани токофероли, астаксантин, Монк екстракт от плод, Розмарин екстракт, аскорбил палмитат.

Не съдържа: Захар, изкуствени консерванти, оцветители, подсладители,  Млечни продукти, нишесте, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца,черупчести, сол, ядки или ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното развитие и функциониране на мозъка, очите и нервната система на децата. Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите.

Забележка: Разклатете преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Деца от 1 до 13 годишна възраст  от ½  до 1 ч.л. (от 2.5 ml до 5 ml) дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Sea-licious® ,част от Natural Factors Canada