Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Витамин D3 1000 IU + Алое Вера - Сила за имунитета, костите и зъбите, 300 ml. Bärbel Drexel

57,82 лв.
 • Марка: Barbel Drexel
 • Кат. номер:77688 BD ST
В подкрепа на костите, зъбите и имунната функция. 
Подробно описание +

Vitamin D3 1000 IU mit Aloe Vera konzentrat

Витамин D3 1000 IU + Алое Вера

Натурален концентрат х 250 ml

 

Витамин D3 често е наричан „слънчевият витамин“. Активната му форма, която се образува в организма под въздействие на слънчевата светлина, се характеризира с разнообразни ползи за здравето на човека.

Vitamin D3 1000 IU mit Aloe Vera konzentrat е 100% натурален продукт, източник на витамин D3 и висококачествен концентрат от алое вера.

Продуктът е обогатен с концентрат от сок от черен бъз и оказва общоукрепващо и поддържащо костната система и здравето на зъбите действие.

Vitamin D3 1000 IU mit Aloe Vera konzentrat  на немската компания Bärbel Drexel допринася за нормалното състояние на костите и зъбите, както и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора. Витаминът се грижи и за намаляване на риска от припадъци, свързани с постурална нестабилност и мускулна слабост.


Как действа Vitamin D3 1000 IU mit Aloe Vera konzentrat?

 • Подпомага усвояването на калций;
 • Допринася за поддържането на структурата и здравината на костите и зъбите;
 • Подпомага функциите на имунната система;
 • Подпомага профилактиката на респираторни инфекции през студения сезон.

Активни съставки в продукта:

 • Витамин D3

Играе ключова роля за усвояването и използването на калций и фосфор, и поддържането на костите и зъбите. Той е важен още за мускулната функция, мобилността и физическата издръжливост на тялото, имунния отговор и процеса на клетъчно делене.

 

Признаци на недостиг на витамин D3 в организма:

 • Сърдечно-съдови заболявания;
 • Захарен диабет тип 1 и 2;
 • Рак;
 • Множествена склероза;
 • Когнитивни увреждания при възрастните хора;
 • Тежка форма на бронхиална астма при децата;
 • Артериална хипертония.

 

 • Концентрат от алое вера

Той е известен със способността си да поддържа имунната защита и баланса в нивата на кръвната захар. Приемът се отразява благоприятно и на стомашно-чревния тракт, като улеснява храносмилането и усвояването на полезните вещества. Концентратът от алое вера на Bärbel Drexel е извлечен по щадящ метод, като са запазени всички ценни компоненти на растението - витамини, минерали, полизахариди, мастни киселини и други.

 

 • Екстракт от черен бъз (Sambucus nigra)

Екстрактът от това лечебно растение съдържа високи нива на активни съставки, сред които най-важно значение за здравето имат антоцианините. Това са растителни пигменти от групата на флавоноидите, притежаващи мощни антиоксидантни свойства. Те защитават клетките от оксидативен стрес, стимулират имунната функция и оказват силно противовъзпалително действие.

 

Съставки:В 10 ml.:Дн. доза:
Витамин D31000 IU / 25 µg1000 IU / 25 µg
Алое вера

Концентрат от сок 200:1

25 mg 25 mg 


Концентрат от ябълков сок, подсладител от ябълки, вода, концентрат от сок от бъз, Л-аскорбинова киселина, 0.2% концентрат сок от алое вера 200:1, натурален аромат, холекалциферол (витамин D3).

Не съдържа: Глутен, лактоза. Подходящ за диабетици/ вегани.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора.

Забележка: Разклатете добре преди употреба. Информация  за диабетици: 10 ml = 0.6 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: По 10 ml веднъж дневно, 15 минути преди или след хранене. Mоже да приемате в чисто състояние или разредено в 150 ml вода или сок.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник, при температура 4-8° C.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия