Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Glutathion Liposomal / Липозомен глутатион, 150 ml Bärbel Drexel

81,10 лв.
  • Марка: Barbel Drexel
  • Кат. номер:78181 BD
Мощен антиоксидант. В подкрепа на черния дроб и защитата срещу оксидативен стрес
Подробно описание +

GLUTATHION LIPOSOMAL

ЛИПОЗОМАЛЕН ГЛУТАТИОН

Хранителна добавка, 150 ml

 

Подпомага функциите на черния дроб.

 

Продуктът Glutathion Liposomal подкрепя правилното функциониране на черния дроб и го предпазва от оксидативния стрес, като неутрализира свободните радикали. Повлиява положително състоянието на пациенти с инсулинова резистентност. Освен това подобрява мозъчната дейност.

Това се дължи на състава му – липозомно-формулиран глутатион, чието основно влияние е именно върху черния дроб и свободните радикали. Дефицитът му може да доведе до различни заболявания, отслабване на имунната система или хронична умора, а нивата му в организма се понижават в резултат на стрес, лошо хранене, токсини от околната среда, напредване на възрастта. Затова е препоръчително да се приема профилактично.

Характерно за технологията на извличане, е че посредством нея активните съставки се предпазват от окисляване и разрушаване, предизвикано от храносмилателните ензими. Тя съдейства и за по-доброто усвояване от страна на организма.

Глутатионът освен че спомага за неутрализирането на свободните радикали, чието наличие води до окислително увреждане на клетките, се грижи и за по-лесното разграждане на хранителните вещества.

Предотвратява появата на захарен диабет тип II, артериална хипертония, както и болест на Алцхаймер. Съдейства и за минимизиране на увреждането на клетките при чернодробна болест, породена от алкохол. Подобрява и състояния, причинени от мастни заболявания на черния дроб. Оказва влиянието и върху овладяването на щетите при заболявания на централната нервна система. Значително намалява риска от усложнения при инсулинова резистентност.

Има добър ефект и върху хора, страдащи от автоимунни заболявания и респираторни инфекции.

 

Какво са липозомите?

Липозомите са липидни сфери, които се състоят от двоен фосфолипиден слой. В кухините активните вещества са микрокапсулирани. Ползите им се обуславят от факта, че активните вещества изключително лесно се транспортират до клетките, преминавайки през стомашно-чревния тракт и кръвоносната система.

Характерно за липозомите е, че тяхната структура е подобна на тази на човешките клетки. Това позволява сливането на липозомите с клетъчните мембрани и освобождаването на активните вещества в клетките. За запазване силата на действието липозомните формулировки се стабилизират чрез натурален екстракт от морски зърнастец.

 

Действие:

  • Детоксикира организма;
  • Грижи се за здравето на черния дроб;
  • Оказва положително влияние върху стомашно-чревния тракт;
  • Защитава клетките от оксидативния стрес;
  • Подкрепя мозъчната дейност.

 

Glutathion Liposomal на немската компания Barbel Drexel е продукт, който се грижи за черния дроб, като го предпазва от оксидативния стрес. Оказва положителен ефект и при пациенти с инсулинова резистентност. Освен това подобрява мозъчната дейност. Спомага и за детоксикацията на организма. Приемът му е препоръчителен за пушачи и хора с по-ниска имунна защита.

Съставки:В 10 ml.:Дн. доза:
Витамин С    300 mg  300 mg  
Л-Глутатион (редуциран)400 mg400 mg
Фосфолипиди1300 mg  1300 mg  
Морски зърнастец322 mg 322 mg 

Пречистена вода, фосфолипиди (от слънчоглед), подсладители (ксилитол), витамин С, редуциран Л-Глутатион, екстракт от морски зърнастец, натурални аромати, антиоксиданти (натуални токофроли), подсладител (стевиол гликозиди).

Съдържа: Подсладители.

Не съдържа: Лактоза, глутен. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: Информация за диабетици: 1 = 0,01 ВЕ. Да не се използва от деца, бременни или кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: По 10 ml веднъж дневно, 15 минути преди или след хранене. Може да разтворите във 150 ml вода или сок.

Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник, при температура 4-8°C.

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия