Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

NH4 Redox, 60 капсули Ecological Formulas

38,31 лв.
  • Марка: Ecological Formulas
  • Кат. номер:13167 (REDOX) EF
В подкрепа на стомашно-чревния тракт.  
Подробно описание +

Ecological Formulas® NH4 Redox

Ecological Formulas® NH4 Редокс

Хранителна добавка, 60 капсули

 

Ecological Formulas® NH4 Redox / Ecological Formulas® NH4 Редокс е хранителна добавка, която допринася за нормалното състояние и функциониране на стомашно-чревния тракт.

 

NH4-Redox от Ecological Formulas съдържа лактитол (съединение, производно на лактозата), който се използва като източник на енергия от чревните бактерии за превръщане на амоняка в протеин. Смесените аминокиселини с разклонена верига (L-изолевцин, L-левцин, L-Валин) стимулират синтеза на глутамин от амоняк и подпомагат храносмилането. Съдържа и фибри от морков, които помагат за поддържането на нивата на кръвната захар под контрол.

Действие на основните съставки:

  • Лактитол

Лактитолът е член на семейството на полиолите - захарните алкохоли. Играе ключова роля в поддържането на енергийния заряд, чрез който чревните бактерии превръщат амоняка в протеини. Подпомага храносмилането и действа благоприятно при хроничен запек. Подхранва полезните пробиотични бактерии в дебелото черво.

 

  • Миксирани аминокиселини (L-изолевцин, L-левцин, L-валин)

Тези три аминокиселини - L-изолевцин, L-левцин и L-валин - участват в процеса на преобразуване на амоняка в глутамин. Глутаминът е източник на гориво за клетките в долния етаж на храносмилателния тракт. Той е необходим за поддържането на нормалното състояние на чревните власинки, като по този начин предотвратява навлизането на бактерии в лигавицата на тънкото черво. Глутаминът предпазва от навлизане на нежелани токсини в храносмилателната система и подобрява чревната пропускливост.

  • Фибри от морков

Фибрите в морковите могат да помогнат за поддържане на нивата на кръвната захар под контрол. Те допринасят за облекчаване на хроничния запек и ускоряват храносмилането. Фибрите от морков са богати на витамин А и бета-каротин, които могат да намалят риска от развитие на захарен диабет, а също и укрепват костната структура. Морковите съдържат калций и витамин К, които също са важни за здравето на костите.

 

Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.


Съставки:В 1 капс.:Дн. доза / 6 капс.:
Лактитол100 mg600 mg

Микс от аминокиселини с разклонена верига (L-изолевцин, L-левцин, L-валин)

100 mg600 mg

Фибри от морков 

50 mg500 mg


Целулоза, желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Съдържа: Мляко.

Не съдържа: Дрожди, пшеница, соя, яйца.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.

Забележка: Не използвайте повече от 134 дни без прекъсване. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Неподходящ за хора с непоносимост към млечни продукти и лактоза.

Препоръчителна   доза за дневен прием от продукта: По 1-2 капсули 3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Дата на производство и партида: Маркирани на опаковката.

Срок на годност: Три години от датата на производство.

Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA