Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Cissus Extract/ Цисус екстракт, 1000 mg, 150 капсули Double Wood

58,68 лв.
 • Марка: Double Wood
 • Кат. номер:ZZCT DW
Подпомага здравето на костите и ставите.
Подробно описание +

Cissus Extract

Цисус екстракт

Хранителна добавка, 150 капсули

 

Cissus Extract / Цисус екстракт на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която подобрява здравето на костите и намалява болките в ставите.

 

Cissus quadrangularis е растение, което е почитано от хиляди години заради лечебните си свойства. То вирее в някои части на Азия, Африка и Арабския полуостров.

Лечебните свойства на това растение се дължат на високото му съдържание на витамин С и антиоксидантни съединения като каротеноиди, танини и феноли.

В исторически план екстрактът е бил използван за лечение на много състояния, включително хемороиди, подагра, астма и алергии. Съвременните изследвания показват, че есктрактът от Цисус може също да подпомогне здравето на костите, облекчава болки в ставите и предпазва от развитието на сърдечно-съдови заболявания, захарен диабет и инсулт.

 

Cissus quadrangularis се използва за профилактика и лечение на следните състояния:

 

 • Хемороиди;
 • Затлъстяване;
 • Алергии;
 • Бронхиална астма;
 • Загуба на костна тъкан (остеопороза);
 • Подагра;
 • Захарен диабет;
 • Високи стойности на холестерол.

 

Здравословни ползи:

 

 • Може да подобри здравето на костите

Cissus quadrangularis помага за намаляването на костната загуба, ускореното зарастване на фрактури, а също и предотвратява развитието на състояния като остеопороза.

 

 • Може да намали болките в ставите и подуването

Доказано е, че Cissus quadrangularis помага за намаляване на болката в ставите и облекчава симптомите на артрит - състояние, характеризиращо се с подути, болезнени и трудноподвижни стави.

 

 • Може да помогне за предотвратяване на развитието на метаболитен синдром

Метаболитният синдром е група от състояния, свързани с развитието на затлъстяване, сърдечно-съдови заболявания, инсулт и захарен диабет. Тези патологични промени включват натрупване на излишни мазнини, високи стойности на артериалното кръвно налягане и кръвната захар, както и повишени нива на холестерол и триглицериди. Cissus quadrangularis може да помогне за предотвратяване на развитието на метаболитния синдром чрез подобряване на някои от тези състояния.

 

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

Съставки:В 2 капс.:Дн. доза:
Цисус 

/Cissus Quandrangularis/ екстракт

1000 mg1000 mg

Капсула, целулоза, оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA