Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Пакет СИЛЕН ИМУНИТЕТ /Кверцетин, витамин D3, цинк и селен Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:8980 NF
Високоефективни природни имуностимуланти – поръчайте сега с безплатна доставка за цялата страна! 
Подробно описание +

Пакет СИЛЕН ИМУНИТЕТ/Кверцетин, витамин D3, цинк и селен/

Сигурна защита срещу вируси и бактерии със специалния пакет естествени продукти на Natural Factors! Пакетът СИЛЕН ИМУНИТЕТ включва едни от най-ефективните природни продукти с мощни имуностимулиращи действия.

 

Quercetin LipoMicel Matrix 10 X Higher Absorption


Дозировка и приложение 

Приложение: Мощен антиоксидант. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и нормалното състояние на организма.
Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Дозировка и приложение: По 1 софтгел капсула 1-3 пъти дневно по време на хранене. Ако приемате повече от 12 седмици без прекъсване се консултирайте с лекар преди употреба.  
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!
Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.        

SunVitamin D3 1000 IU

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора. Витамин D3 спомага за намаляване на риска от падане, свързан с постурална нестабилност и мускулна слабост.
Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза
Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 годишна възраст: по 1 софтгел капсула дневно.
Съхранение: На място, недостъпно за деца!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.    

 

Zinc Citrate


Дозировка и приложение

 
Дозировка: по 1 таблетка дневно, за предпочитане по време на хранене. Не приемайте едновременно с медикаменти – направете пауза от няколко часа между приемите.
Приложение: допринася за поддържането на нормалния жизнен тонус и състоянието  на тъканите, както и за нормалния метаболизъм на мазнините, протеините и въглехидратите. Допринася за нормалното функциониране на имунната система.
Забележка: да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Съхранение: на място, недостъпно за деца!
Годност и партида: маркира на етикета на опаковката.   

 

Selenium

 

Дозировка и приложение

Дозировка: По 1/2 таблетка дневно.
Приложение: Допринася за нормалното функциониране на клетките и тъканите,  както и за защитата на клетките от оксидативен стрес.
Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Съхранение: На място недостъпно за деца!
Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.  
Производител: Natural Factors, Canada