Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Пчелен мед от мащерка (Испания), 500 g Artesania

22,04 лв.
 • Марка: Artesania Agricola
 • Кат. номер:047622 (151046) AA
Дар от природата за силен имунитет, здравословно функциониране на дихателната система и стомашно-чревния тракт
Подробно описание +

Miel de Tomillo

ПЧЕЛЕН МЕД ОТ МАЩЕРКА /ОТ ИСПАНИЯ/ 500 g

 

Miel de Tomillo / Пчелен мед от Мащерка, 500 g, е натурален хранителен продукт на испанската компания Artesania Agricola. Този мед има светъл кехлибарен цвят и флорален и пикантен аромат, който напомня на ароматни билки.

Медът от мащерка е добре известен антисептик и антибактериално средство. Той предотвратява развитието на бактерии и регенерира кожната тъкан, подпомагайки заздравяването ѝ. Медът има рН, близко до това на кожата (от 4 до 6), а богатият му състав му придава хидратиращи, омекотяващи и тонизиращи свойства.

Медът от мащерка има успокояващ ефект при болки в гърлото. Благодарение на своите антисептични и противовъзпалителни свойства дезинфекцира гърлото, успокоява симптомите на настинка и намалява адхезията на бактериите към дихателната стена, предотвратявайки тяхното размножаване.

 

Ползите от консумацията на мед от мащерка:

 

Медът от мащерка е познат с многобройните си полезни свойства, сред които могат да се изброят:

 • Антибактериални и антивирусни свойства: Медът от мащерка е богат на флавоноиди и фенолни киселини, които му придават антибактериални и антивирусни свойства. Това го прави ефективен за борба с различни бактерии и вируси.
 • Противовъзпалителни свойства: Медът от мащерка облекчава възпалителни състояния като артрит, бронхит, гърлени инфекции и други.
 • Противоалергични свойства: Медът от мащерка може да помогне при симптоми на алергия, тъй като съдържа полифеноли, които имат антиалергично действие.
 • Антисептични свойства: Медът от мащерка е известен като естествен антисептик, който може да подпомогне лечението на рани и изгаряния.
 • Подобрява функцията на храносмилателната система: Медът от мащерка може да спомогне за укрепването на храносмилателната система, като стимулира храносмилането и усвояването на храната.
 • Подобрява имунната защита: Медът от мащерка може да подобри имунната функция на организма, като увеличава броя на левкоцитите, които са отговорни за защитата на организма от различни инфекциозни причинители.
 • Успокояващи свойства: Медът от мащерка може да спомогне за намаляването на стреса и умората, като има успокояващи свойства върху нервната система.
 • Подобрява състоянието на кожата: Медът от мащерка може да спомогне за подобряване на външния вид на кожата, като я хидратира и овлажнява.
 • Действа като антиоксидант: Пчелният продукт съдържа антиоксиданти, които оказват ефективно действие в борбата със свободните радикали.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A, Испания