Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Aft Oil/ Масло за уста при афти, херпеси и гъбички, 10 ml Artesania

26,36 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:036985 (080004) AA
Натурална формула от растителни масла за редуциране на възпалението и заздравяване на лигавицата  Промоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 31.03.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка. 
Подробно описание +

Aft Oil Plantis

Масло за уста, 10 ml

 

Редуцира възпалението и облекчава състоянието на афта и херпес.

Хранителната добавка Aft Oil Plantis е  предназначена за грижа на устната кухина. Тя бързо и ефективно облекчава дискомфорта при афти, херпеси, кандидоза, раздразнения от носене на протези. Също така има и антисептично, антимикробно, противовъзпалително и регенериращо действие.

Полезните му свойства се дължат на съдържащите се е него ретинол, морски зърнастец, етерични масла от цвят на лавандула, на риган и на карамфил.

Ретинолът играе изключително важна роля в процеса на производство на антитела, които предпазват организма от атаките на бактерии, вируси и гъбички. Той поддържа структурата и функциите на клетките в организма, които имат защитна функция на кожата и устната кухина.

Маслото от лавандула, от своя страна, заздравява лигавицата на устната кухина и укрепва венците. Притежава антисептично, противовъзпалително, кръвоспиращо действие.

Етеричното масло от карамфил, чиято основна съставка е евганол, притежава противовъзпалителни и антисептични свойства. Затова и подпомага процеса на лечение на афти и херпеси, както и на облекчаване болката при никнене на зъби при бебетата.

Към антимикробния ефект се включва и риганът. Противовъзпалителните му качества се дължат на съставката карвакрол, която е особено активна при кандидоза и гъбични инфекции. Растението помага и при разреждане и отстраняване на слуз. Съдейства и за ускоряване процеса на облекчаване на болката при проблеми в устната кухина.

Морският зърнастец, благодарение на това, че е богат на  мастни киселини и витамини С, Е, В, бета каротин, лимонена киселина, ябълчена киселина,  притежава силни регенериращи свойства. Той предотвратява сухотата в устната кухина и подобрява кръвообращението. Детоксикира организма.

 

•          притежава антибактериално действие

•          намалява възпалението

•          възстановява лигавицата на устата

•          укрепва венците

•          помага при афта и херпес

•          помага и при разреждане и отстраняване на слуз

 

Действие

Хранителната добавка  Aft Oil Plantis на испанската компания Artesania Agricolа е продукт, който грижейки се за здравето на устната кухина, редуцира възпалението и облекчава симптомите при афта и херпес. Заздравява лигавицата на устната кухина и укрепва венците.

Съставки:в 1 капкав 2 капки в 6 капки / дн. доза
Витамин А120 µg240 µg720 µg

Maсло от морски зърнастец (плодове и семена от Hippophae rhamnoides), ретинол (витамин А), етерично масло от цвят на лавандула /Lavandula angustifolia/, етерично масло от карамфил (цветна пъпка) /Eugenia caryophilatta/, етерично масло от риган (цвят и стебло) /Origanum vulgare/.

Не съдържа: Алкохол и консерванти.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на устната кухина.

Препоръчителна доз а за дневен прием от продукта: По 1-2 капки до 3 пъти дневно в устната кухуна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания