Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Gulacontrol/ Контрол на апетита (спрей за уста), 20 ml Artesania

  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:038125 (057076) AA
Природен продукт за контрол на апетита. Подкрепя волята при ограничителен режим на отслабване
Подробно описание +

Lindaren diet Gulacontrol

Хранителна добавка, Спрей за уста, 20 ml

 

Контролира апетита и помага за редуциране на теглото.

Спреят за уста Lindaren diet Gulacontrol на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който контролира апетита, така че драстично намалява желанието за храна. Линията е така разработена, че няма как при използването й човек да изпита неимоверни усилия, за да преодолее пристъпите на глад. Това се дължи на уникалните свойства на съставките й – златен корен, жаблек, вода от блатен тъжник, цвят от калуна, вода от хотония, дива ябълка, див овес.

Златният корен помага на организма лесно да преодолее психическа, умствена и физическа умора. Фитосъединенията салидрозиди, които са в състава на билката, имат силно терапевтично въздействие върху функциите на мозъка и нервната система. Спомагат за бързото приспособяване към стрес и увеличава издръжливостта при физически натоварвания, които са характерни по време на отслабване. Билката влияе добре и върху сърдечно-съдовата система, заради намаляването нивата на хормоните на стреса – кортизол и адреналин, а същевременно повишава хормона на щастието – серотонин. Освен това забързва метаболизма. Златният корен засилва имунитета и забавя стареенето.

Действието му за подтискане на апетита се засилва заради жаблекът, който също регулира нивата на глада. Това се дължи на съдържащия се в него алкалоид галегин, който понижава кръвната захар. Галелинът също подобрява поносимостта към глюкозата, а това от своя страна означава, че при промяна в съдържанието на глюкоза, тялото реагира достатъчно бързо. Той е полезен при храносмилателни проблеми, хроничен запек получен вследствие на недостиг на ензими в храносмилателната система.

Калуната притежава противовъзпалително и диуретично действие. Употребата й подпомага храносмилането и улеснява справянето с колики, диария и отлагане на сол.

Цветът от хотония е идеално средство за постигане на душевен мир. Той помага и за постигането на по-хармонични взаимоотношения с околните, като облекчава чувството за резервираност.

Със своите ябълчна, лимонова, хлорогенова киселини, захари и  пектини зелената ябълка е отлично средство за потискане на апетита. Използва се и за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Повишава и храносмилателната активност.

Дивият овес пък притежава диуретични и успокояващи свойства. Затова е идеален при диети и тревожни състояния. Полезните му свойства се дължат на съдържащите се в него фенолни съединения, алелохимикали, скополетин.

 

•           подпомага процеса на отслабване и подтиска апетита

•           подобрява настроението

•           понижава холестерола

•           подобрява храносмилателната система

•           има силно диуретично действие

•           понижава кръвната захар

 

Действие

Спреят за уста Linda ren diet Gulacontrol благодарение на растителните продукти в състава си играе важна роля в регулирането на апетита по време на диети и намалява нервността по време на гладуване. Формулата действа бързо, като са достатъчни само две впръсквания дневно върху езика. Освен че регулира апетита той повлиява и върху нивата на инсулина и понижава холестерола. Подходяща е и за вегитарианци и вегани.

Съставки: Растителен глицерин, жаблек /Galega officinalis/, златен корен /Rhodiola rosea/, вода от блатен тъжник, цвят от: калуна /Calluna vulgaris/, киселина (дива ябълка) /Manzano Silvestre/, вода от хотония /Hottonia palustris/ , див овес /Bromus ramosus/.

Приложение: Допринася за поддържане нормални нива на апетита.

Препоръчителна доз а за дневен прием от продукта: По 2 впръсквания дневно, върху езика.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания