Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Либидо формула за жени с мака и дамиана, 60 таблетки Bärbel Drexel

79,60 лв.
  • Марка: Barbel Drexel
  • Кат. номер:77961 BD
Стимулира сексуалното желание при жените. 
Подробно описание +

Frauen Libido mit Maca und Damiana

Женско либидо с Мака и Дамяна

Хранителна добавка, 60 таблетки

 

Повишава сексуалното желание при жените.

 

Продуктът Frauen Libido mit Maca und Damiana значително повишава сексуалното желание при жените, като стимулира либидото и по този начин действа като афродизиак. Подходящ е за дами от всички възрасти, включително и за вече влезлите в менопауза.

Положителните свойства на продукта се дължат на екстрактите от мака и дамиана, които повлияват ендокринната система и хормоналния баланс, нервната система, както и сексуалното здраве.

Дамиана притежава анксиолитични и укрепващи нервната система свойства. Това се дължи на съдържащите се в растението флавоноиди, моно-, сескви- и тритерпени, мастни киселини, етерично масло, цианогенни гликозиди и кофеин в малки количества. Освен че тонизира половата система, усилва и кръвоснабдяването в областта на таза и изостря сетивността на гениталната област.

Maка съдържа  биоактивни вещества - протеини, диетични фибри, глюкозинолати, фенолни съединения, алкамиди. Те обуславят антиоксидантното и афродизиачно действие на растението. Това води до стимулиране на митохондриалната дейност и подобряване на производството на клетъчна енергия в женските репродуктивни органи. Повишава сексуалното влечение и физическата издръжливост.

Доказано е, че комбинацията от мака и дамиана е сред най-ефективните в природната медицина за стимулиране на сексуалното желание и възбудата при жените. Растенията съдействат и за подобряване устойчивостта на организма срещу стрес. Освен това тонизират ума и тялото.

 

  • Изостря чувствителността на рецепторите в гениталната област;
  • Тонизира половата система;
  • Действа възбуждащо;
  • Повишава физическата издръжливост;
  • Подобрява кръвоснабдяването в областта на таза.

 

Действие:

Frauen Libido mit Maca und Damiana на немската компания Barbel Drexel е продукт, който стимулира сексуалното желание и съдейства за повишаването на възбудата при жените. В допълнение – повишава физическата издръжливост и изостря чувствителността на рецепторите в гениталната област. Освен това подобрява кръвоснабдяването в областта на таза.

 

Съставки:В 2 табл.:Дн. доза / 2 табл.:
Мака 

(мака на прах и екстракт от корен)

250 mg

500 mg

Дамяна 

(екстракт от лист)

75 mg

150 mg

Сминдух 

(екстракт от семена)

75 mg

150 mg

Гинко 

(екстракт от лист)

20 mg

40 mg

Цинк

1.25 mg

2.5 mgЕкстракт от корен на мака, прах от корен от мака, екстракт от семена на сминдух, екстракт от листа от дамяна, фибри от акация, екстракт от листа на гинко, цинков глюконат, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на женския организъм и нормална сексуална функция.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 таблетка 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия