Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Platicol Колоидно сребро, 20 ppm/ Здраве за устната кухина и свеж дъх, разтвор за вода, 100 ml Artesania

27,36 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:031591 (085170) AA
Разтвор за уста срещу бактериите в устната кухина и лигавиците. Помага при гингивити, парадонтити, гъбички, афти и рани, премахва лошия дъх
Подробно описание +

Platicol Колоидно сребро, 20 ppm

Разтвор за вода, 100 ml

 

Бори се с бактериите в устната кухина и лигавиците и поддържа добрия дъх.

Platicol с концентрация 20 PPM колоидно сребро е изключително подходящ продукт за облекчаване на възпалението. Той действа като антисептик, намалява токсините в организма, бори се с инфекции. Свойствата на колоидното сребро да унищожава микробите са известни от повече от 6 века, а изследвания доказват, че дори и приемът му в минимални количества е способен да пребори над 600 патогена. Освен антисептичното си действие, продуктът предотвратява и появата на досадните зъбна плака и кариес. Ежедневната му употреба пък прави дъха винаги свеж.

Колоидното сребро е известно и с противогъбични и антивирусни свойства. Именно затова и често се използва при хронично възпаление на устната лигавица, причинено от дрождеподобни гъбички. Подходящо е и при проблеми с афти и рани в устата.

Среброто в колоидната формула на Platicol не е само под формата на сребърни йони, но и на сребърни частици.

 

  • премахва лошия дъх
  • бори се с афтите и раните в устата
  • предотвратява образуването на кариес и зъбна плака
  • бори се с гъбичките
  • притежава антивирусни свойства

 
Действие

Platicol е препарат създаден на базата на колоидно сребро -микроелемент, който се използва като антибактериално средство. Поддържа устната кухина чиста. Спомага за елиминирането на бактериите в устата, причиняващи сериозни инфекции. Колоидното сребро (Platicol) също се използва в някои случаи за дезинфекция и почистване на други зони като: лигавиците или интимните зони на жените.

Съставки:Вода , колидно сребро.

Начин на употреба: По 2 ml (една капачка) разтворена във вода, веднъж дневно. Използвайте като разтвор за жабурене. За по-голяма ефективност, не приемайте вода или храна веднага след употреба. Подходящ за ежедневена употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания