Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Rumex 5/ Пречистваща билкова смес Artesania

14,82 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:041255 (113005) AA
Микс от билки за детоксикация и подобряване функциите на черния дроб. Насърчава здравословното отслабване
Подробно описание +

Rumex5 ПРЕЧИСТВАЩА БИЛКОВА СМЕС

 

Детоксикира организма и пoдобрява състоянието на черния дроб.

Хранителната добавка Rumex 5 притежава детоксикиращо свойство и значително подобрява функциите на черния дроб. Освен това насърчава здравословното отслабване на организма. Неутрализира последиците от стреса

Това се дължи на билките, които са в състава на продукта - листа от бреза, репей, глухарче, лечебен росопас и сарсапарила. Всички те ефективно стимулират работата на черния дроб и на бъбреците, от които зависи неутрализирането на вредните вещества.

Благодарение на флавоноидите, съдържащи се в брезата, тя пречиства кръвта и освобождава тялото от натрупаните токсини. Подобрява и обмяната на веществата, като по този начин помага в процеса на отслабване. Помага при лечение на възпаления или инфекции в пикочните пътища. Употребата на бреза намалява отоците и прочиства на бъбреците. Спомага и за изхвърлянето на пикочната киселина.

Функциите на черния дроб се подобряват при употребата на репей. Той го предпазва от оксидативен стрес, като помага за повишаване на нивото на антиоксиданти (глутатион, GSH). Освен това репеят помага за облекчаване на тежестта на чернодробното увреждане от някои токсини. Предпазва и от увреждане на черния дроб. Играе важна роля и при намаляване възпалителния процес в бъбреците.

Алкалоидите, флавоноидите, органичните киселини, танините, слузните и смолисти вещества, които се съдържат в лечебния росопас, придават на растението силно детоксикиращо действие. Той се отличава и със спазмолитично, жлъчегонно и потогонно действие. Помага при чернодробни заболявания, нарушения на храносмилателната система и хемороиди.

Коренът от сарсапарилае помага при тежки бактериални и вирусни инфекции и хормонален дисбаланс. Растението е богато на стероиднисапонини, смилсапонин и сарсапонин, сарсапарилозид, сарсапогонин и полинастанол, които пречистват тялото от ненужните вещества. Освен това дава допълнителна енергия на организма.

 

•         помага при жълтеница, хепатит и цироза

•         регулира теглото

•         детоксикира чения дроб

•        регулира холестерола

•        помага при храносмилателни проблеми и намалява теглото

 

Действие

Хранителната добавка Rumex 5 на испанската компания Artesania Agricolа пречиства от организма натрупаните шлаки и токсини, като същевременно подпомага процеса на  отслабване. Притежава и антибактериално и антивирусно действие. Помага при лечение на хемороиди.

Съставки: Лист от бреза /Betula pendula /20%, репей /Arctium lappa L./ 20%, глухарче /Taraxacum officinalis Weber/ 20%, росопас /Fumaria officinalis/ 20%, сарсапарила /Smilax aspera L./ 20%

Начин на приготвяне: В 200 ml гореща вода добавете 1 чаена лъжица от сместа и запарете 5-10 минути.

Съхранение: На хладно и сухо място!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания