Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Fucus/ Фукус - мехурчесто водорасло (тинктура)/ При йоден дефицит, 50 ml Artesania

  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:033960 (071013) AA
При хипофункция на щитовидната жлеза и йоден дефицит. Подпомага при наднормено тегло от ендокринен произход  
Подробно описание +

Fucus Plantis

Хранителна добавка, 50 ml

 

Бори се с наднорменото тегло и компенсира йодения дефицит.

Fucus Plantis е уникална добавка с екстракт от фукус (мехурчесто водорасло). Растението е известно с положителното си въздействие върху редица заболявания. Векове назад от мехурчестото водорасло се е извличал лекарствен йод, който въздейства благоприятното върху щитовидната жлеза. Регулярната му употреба спомага за ускоряване на метаболизма и трудната борба с наднорменото тегло. Cъщo тaĸa cтимyлиpa пpoцecитe нa xимичнo paзлaгaнe и пpeмaxвa тoĸcинитe oт тялoтo. Taĸa ви пoзвoлявa дa ocтaнeтe cити зa дългo вpeмe.

Освен това мехурчестото водорасло е известно и с антисептичните си свойства, допринася и за правилното функциониране на ендокринната система. Антиоксидантното му действие се дължи на съдържащите се в него антиоксиданти - фукоксантин, флоротанин, витамините С и А, алгинова киселина. Това са вещества, които могат да обезвреждат вредните свободни радикали и по този начин предотвратяват възникването на оксидативен стрес - един от факторите, отключващи различни заболявания: сърдечно - съдови, туморни.

Наличието на фибри в растението подобрява състоянието на чревния тракт и помага при запек. Хранителната добавка идеално се съчетава с диети или режими на хранене. В продукта не се съдържа нито кофеин, нито друг вид стимуланти.

 

•          подпомага процеса на отслабване

•          подобрява функцията на щитовидната жлеза

•          премахва токсините от организма

•          помага при атеросклероза

•          облекчава признаците на кашлица, астма и главоболие

•          намалява хремата при висока секреция

 

Действие

Fucus Plantis е хранителна добавка, която подобрява функцията на щитовидната жлеза, регулира обмяната на веществата и намаля апетита. Тя спомага за по-бързото горене на досадните мазнини и за изхвърлянето на токсините от тялото. Хранителната добавка е полезна и при атеросклероза. Подобрява и симптомите на астма, главоболие и инфекции на пикочните пътища.

Съставки: Ароматен концентрат от фукус- мехурчесто водорасло/ Fucus vesiculosus L . /, хидроалкохолен екстракт от тяло на мехурчесто водорасло /30% съдържание на алкохол/

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на ендокринната система и щитовидната жлеза.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.Не приемайте в неразреден вид!  Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания