Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Ortiga/ Коприва (тинктура)/ Кръвоносна система, 50 ml Artesania

  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:034080 (071025) AA
В подкрепа на кръвоносната система и при проблеми с простатата. Регулира нивата на кръвната захар, редуцира умората, увеличава половата мощ
Подробно описание +

Ortiga Plantis

Хранителна добавка, 50 ml

 

Регулира кръвната захар и помага при проблеми с простатата.

Ortiga Plantis на  испанската компания Artesania Agricola е продукт на билкова основа, който регулира нивата на кръвната захар, редуцира умората, увеличава половата мощ. В основата на формулата на продукта е копривата, която е едно от най-полезните растения. Тя е богата на витамини А, С и Е, минерали, желязо, калций, протеини и дъбилни вещества с важно значение за кръвоносната система.

Комбинацията от витамин С и желязо прави копривата най-добрия стимулатор на произвеждането на червени кръвни телца и подобрява кръвообращението. Витамин С улеснява абсорбирането на желязо, което е една от основните съставни части на хемоглобина.

Растението подпомага още борбата с диабета като понижава съдържанието на захар в кръвта. Това се случва благодарение на съдържанието на секретин в него, който стимулира панкреаса. Повлиява положително и за регулирането на силна и продължителна менструация при жените.

Копривата премахва умората и отпадналостта. Тя спомага и за правилното функциониране на простата и я предпазва от възпалителни процеси. Антиоксидантния флавоноид кверцетин, който се намира в растението, повлиява благоприятно на ензими и рецептори, свързани с проявите на алергичен ринит.

 

•          спира кръвоизливи от носа, червата, при маточни и други кръвотечения

•          регулира нивата на кръвната захар

•          бори се с умората

•          подобрява функционирането на простата и увеличава половата мощ

•          използва се като диуретично средство при бъбречни проблеми

•          помага при ревматизъм и ставни болки

•          нормализира холестерола и подобрява метаболизма

•          укрепва имунната система

 

Действие

Хранителната добавка Ortiga Plantis, разработена на основата на копривата, подкрепя организма в най-критичните моменти. Помага за по-бързото спиране на кръвоизливи от носа, червата, както и при маточни и други кръвотечения. Регулира кръвната захар, бори се с умората и увеличава половата мощ при мъжете. Въздейства благоприятно и на бъбреците и при анемия. Подпомага хормоналния баланс, като повишава либидото.

Съставки: Ароматен концентрат от коприва /Urtica dioica L . /, хидроалкохолен екстракт от цвят  и връх  на коприва /30% съдържание на алкохол/

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на отделителната, имунната, кръвоностната и костна системи.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.Не приемайте в неразреден вид!  
Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания