Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Hepur Plus Detox - Детокс програма, 90 капсули, 6 блистера Artesania

56,00 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:037807 (080040) AA
Комплексна програма за цялостна детоксикация на организма
Подробно описание +

Hepur Plus Detox Plantis Детокс Програма

Хранителна добавка, 90 капсули, 6 блистера

 

Премахва токсините от тялото.

Хранителната добавка Hepur Plus Detox Plantis пречиства организма от натрупаните в него токсини. Тя не просто извежда вредните вещества от тялото, но и спомага за регенерацията на тъканите. Процесът се извършва на 5 фази, които са базирани на съставките на петте формули – зелена, бяла, червена, синя и кафява. Те имат надграждащ ефект в процеса на детоксикация.

Първата фаза това е зелената  (3 х 1 капсула 5 дни). Тя отговаря за клетъчната детоксикация благодарение на рейши и глутатион. Рейши понижава нивата на чернодробните ензими и ускорява процеса на неутрализиране на патогенни микроорганизми. Спомага за процеса на възстановяване на чернодробния потенциал като насища с ендогенния антиоксидант глутатион и подготвя организма за следващата фаза.

Втората фаза е бялата (3 х 1 капсула 5 дни). Тя отговаря за чернодробното пречистване и неутрализирането на свободните радикали благодарение на NAC, L-глутамин, SAMe, L-глицин. N-Ацетилцистеинът подобрява регенерацията на глутатиона и антиоксидантните ензими глутатион пероксидаза и супероксид дисмутаза. L-глутаминът играе важна роля в чревната бариера срещу токсични вещества. S-аденозилметионинът спомага за правилния синтез на протеини и нуклеинови киселини. Участва и в процеса на детоксикация. L-глицинът е част от синтеза на креатина, който регулира разграждането на мазнините и натрупване на протеини в организма.

Третата фаза, която спомага за клетъчното пречистване, е червената (3 х 1 капсула 5 дни). Полезните й свойства се дължат на екстракта от холин и черна ряпа. Черната ряпа забързва процеса на отделянето на жлъчни соли и мазнини от черния дроб. Спомага и за понижаването на холестеролза и забързва процеса на изгарянето на мазнините. Холинът пък предпазва организма от оксидативно увреждане.

Четвъртата фаза е синята (3 х 1 капсула 5 дни) и отговаря за вернодробната регенерация. Процесът се повлиява от витамините С, В2, В6, В12, ниацин, селен, магнезий, цинк и екстракт от бял трън. Екстрактът от бял трън влияе антиоксидантно върху черния дроб. Същевременно витамините от В група ускоряват енергийната продукция, а ниацинът понижава нивата на триглицеридите и холестерола. За стабилизирането на съединителната тъкан отговаря витамин С. Ролята на важни антиоксидантни ензими пък играят магнезият и селенът.

Последната, пета фаза, е кафявата (3 х 1 капсула 10 дни). Тя играе ролята на поддържаща формула (артишок, дезмодиум, алфа-липоева киселина). Петата фаза забързва функцията на храносмилателните жлези и на жлъчния мехур, предотвратява образуването на жлъчни камъни. Освен това нормализира перисталтиката и способства за неутрализирането на газовете и коликите. Понижава възпалението на храносмилателните органи и регулира кръвната захар.

 

•           помага за редуциране на наднорменото тегло

•           помага при лошо храносмилане и запек

•          помага при затруднена работа на отделителната система

•           премахва усещането за хронична умора

•           дава допълнителна енергия

 

Действие

Хранителната добавка Hepur Plus Detox Plantis на испанската компания Artesania Agricolа  е идеална за хора, нуждаещи се от детоксикиране на тялото, заради множеството натрупани в него токсини. Подходяща е и за работещите, подложени на ежедневен стрес. Повлиява положително и при хора с неправилен хранителен режим или злоупотребяващи с алкохол и лекарствени медикаменти. Може да се приема самостоятелно или паралелно с диетичен режим. Тя спомага за редуциране на наднорменото тегло и извеждане на токсините от тялото.

Съставки: Формула 1 (Зелена)            в 1 капс.дн.доза / 3  капс.
Рейши екстракт      100 mg300 mg
Глутатион50 mg150 mg

Малодекстрин, екстракт от рейши /Ganoderma lucidum/ , капсула [желатин, оцветители (меден комплекс от хлорофилини)], стабилизатор (микрокристална целулоза), глутатион, емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващ агент (силициев диоксид).

Съставки: Формула 2 (Бяла)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Н-Ацетил Л-Цистеин 100 mg300 mg
Л-Глутамин100 mg300 mg
С-Аденолзилметионин100 mg300 mg
Л-Глицин            100 mg300 mg

Н-Ацетил –Л-Цистеин, Л-глутамин, С-аденозилметионин, Л-глицин, капсула  [желатин, oцветители (титаниев диоксид)], малтодекстрин, емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващ агент (силициев диоксид).


Съставки:  Формула 3 (Червена)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Екстракт от изсушена черна ряпа100 mg300 mg
Л-Холин350 mg1050 mg

Л-Холин, екстракт от черна ряпа, капсула [желатин, оцветители (железни оксиди и хидроксиди)], стабилизатор (микрокристална целулоза), емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини),  антислепващ агент (силициев диоксид).

Съставки: Формула 4 (Синя)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Витамин C26.6 mg80 mg
Витамин B20.46 mg1.4 mg
Ниацин5.33 mg16 mg
Витамин B60.46 mg1.4 mg
Витамин B120.83 µg2.5 µg
Селен18.33 µg55 µg
Магнезий60.6 mg182 mg
Цинк3.33 mg10 mg
Екстракт от бял трън100 mg300 mg

Магнезиев суфлат, екстракт от бял трън /Silybum marianum/ , капсула [желатин, oцветители (индиготин, титанов диоксид), натриев селенит,  Л-асркобинова киселина,, цинков сулфат, малтодекстринникотинова киселина, антислепващ агент (силициев диоксид), пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, цианокобаламин.

Съставки: Формула 5 (Кафява)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Артишок екстракт175 mg525 mg
Дезмодиум екстракт175 mg525 mg
Алфа липоева киселина100 mg300 mg


Екстракт от артишок /Cynara scolimus/, екстракт от дезмодиум /Desmodium adscendens/, алфа-липоева киселина, капсула [желатин, oцветители (еритрозин, титанов диоксид, железни оксиди и диоксиди)], стабилизатор (микрокристална целулоза), емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващ агент (силициев диоксид).

Приложение:  Допринася за нормалното състояние на черния дроб, отделителната система както и за нормални нива на токсини в организма.  

Забележка:  Не съдържа: Лактоза и глутен.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За най-добри резултати приемайте капсулите от различните фази, разпределени я няколко приема през деня.

Фаза 1 (зелена капсула): По 3 капсули дневно , в продължение на 5 дни.

Фаза 2 (бяла капсула):  По 3 капсули дневно, в продължение на 5 дни.

Фаза 3 (червена капсула): По 3 капсули дневно, в продължение на 5 дни.

Фаза 4 (синя капсула): По 3 капсули дневно, в продължение на 5 дни.

Фаза 5 (кафява капсула): По 3 капсули дневно, в продължение на 10 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани на  опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания