Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Menoligo Oligoelementos Магнезий, йод, манган, цинк/ При менопауза, 20 ампули за пиене Artesania

43,52 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:039429 (085045) AA
Високоефективна подкрепа за жени в менопауза
Подробно описание +

Menoligo  Oligoelementos  Magnesion, Yodo,  Manganeso, Zinc

Menoligo  Oligoelementos  Магнезий, Йод, Манган, Цинк

 

Хранителна добавка, 20 ампули за пиене

 

Облекчава състоянието на менопауза.

 

Хранителната добавка Menoligo  Oligoelementos  Магнезий, Йод, Манган, Цинк помага на жените да се справят по-лесно с периода на менопаузата. Продуктът ефективно облекчава състоянието на горещите вълни и последващото изпотяване. Бори се и с проблеми със съня и депресивни състояния в следствие на промените в хормоните. Освен това регулира настроението и забавя клетъчното стареене. Приемът на хранителната добавка понижава риска от развитието на остеопороза, свързана със загубата на естроген и костно вещество.

 

Полезните свойства на Menoligo Oligoelementos се дължат на съставките на хранителната добавка - магнезий, йод, манган и цинк.

 

Приемът на магнезий по време на менопауза предотвратява резките промени в настроението и нарушеният сън. Повлиява положително и върху появяващите се симптоми на тревожността и депресивните настроения. Магнезият участва в процеса на абсорбация на  калция и подобрява костната плътност. Подобрява и мускулния тонус.

 

Цинкът подсилва ефекта на половите хормони, включително и важния за женското либидо тестостерон, но без да предизвиква характерната за него нежелано окосмяване и косопад. Той понижава и отделянето на кортизол. Това е важно, защото когато кортизолът е над нормата той нарушава метаболизма.

 

Приемът на йод по време на менопауза предотвратява симптомите на  парене, зачервяване и изпотяване. Освен това регулира нивата на холестерола. Спомага за правилната работа на

хормоните на щитовидната жлеза. Също като цинка увеличава производството на естроген и  тестостерон.

 

Манганът от своя страна участва в продукцията на костно вещество, съединителна тъкан и полови хормони. Той отговаря за оптималната кислородна консумация в организма и така допринася за преодоляване на умората. Неутрализира свободните радикали и забавя стареенето на клетките.

 

•         бори се с горещите вълни и нощното изпотяване

•         помага при вагинална сухота и уринарни проблеми

•         регулира метаболизма, така че да не качвате излишни килограми

•         понижава риска от развитие на остеопороза

 

Действие:

Хранителната добавка Menoligo  Oligoelementos  Магнезий, Йод, Манган, Цинк  на испанската компания Artesania Agricolа е предназначена за жени в пери менопаузата, които още имат месечен цикъл, но вече е слаб или нередовен. Тя облекчава състоянието на горещите вълни и последващото изпотяване. Освен това понижава риска от развитието на остеопороза, свързана със загубата на естроген и костно вещество. Регулира и настроението.

Съставки:в 1 ампула /2 ml   

в 2 ампули /4 ml

Магнезий0.400 mg      0.800 mg
Йод30 µg 60 µg
Манган0.300 mg0.600 mg
Цинк0.316 mg 0.632 mg

Вода, стабилизатор (глицерин), магнезиев фосфат, манганов сулфат, цинков сулфат, калиев йодид.

Приложение:  Допринася за  нормалното функциониране на организма.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 ампули дневно, на гладно или преди хранене. Задръжте около 30 секунди в устата и преглътнете.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания