Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Reguplus/ Електролитен баланс, 20 ампули за пиене Artesania

44,40 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:039467 (085055) AA
Микс от минерали за възстановяване и поддържане на електролитен баланс
Подробно описание +

Reguplus

Хранителна добавка, 20 ампули за пиене

 

Поддържа електролитния баланс.

Хранителната добавка Reguplus осигурява нормалния електролитен баланс в организма. Той е изключително важен за правилното функциониране на организма, защото отговаря за почти всичко, което се случва в тялото. Отговаря за процесите на хидратация и дехидратация. От него зависи нормалната функция на нервната система и мускулите.

Положително въздействие на продукта върху организма се дължи на елементите в състава му- натрий, калий, магнезий, калций. Те притежават свойството да се разтварят в течности и да създават електрически заредени йони, като по този начин помагат за поддържането на правилния електролитен баланс.

Натрият отговаря за поддържане на баланса на течности в тялото. Дефицитът на натрий в организма може да доведе до срив във функциите на бъбреците. Той съдейства за намаляване на кръвното налягане и намалява риска от сърдечен удар и диабет. Подобрява здравината на костите и понижава лошия холестерол. Балансът между нивата на калий и натрий е основа на клетъчния гредиент.

Калият играе роля в правилния баланс между киселини и основи в тялото. Съдейства и за преодоляване на проблема със задържането на вода. Подпомага правилното функциониране на мускулите и сърдечно-съдовата дейност. Редуцира риска от инсулт и остеопороза.

Магнезият помага за процеса на превръщане на храната в енергия. Освен това подобрява мозъчната функция и намалява възникването на депресивни състояния. Намалява възпалението и подобрява качеството на съня. Грижи се и за заздравяването на костите.

Калцият регулира кръвното налягане, предотвратява кръвосъсирване и заздравява костите и зъбите. Контролира секрецията на хормони

 

•         хидратира организма

•         нормализира електролитния баланс

•         подобрява кръвообращението и мускулната дейност

•         подпомага правилното функциониране на сърцето

•         подобрява съня

•         помага за преодоляване на депресивни състояния

•         заздравява костите и зъбите

 

Действие

Хранителната добавка Reguplus на испанската компания Artesania Agricolа Reguplu е идеална за хора, подложени на физиологичен стрес, заради който страдат от нарушен калиево-натриен баланс. Повлиява положително както в случаите на задържане на течности, така и при дехидратация. Подобрява съня, заздравява костите и се грижи за правилния електролитен баланс в организма.

Съставки:в 1 ампула / 5 mlдн.доза
Натрий0.218 mg0.218 mg
Калий0.100 mg
0.100 mg
Магнезий0.264 mg0.264 mg
Калций0.419 mg0.419 mg

Вода, стабилизатор (глицерин), калциев лактат, магнезиев глюконат, магнезиев хлорид, натриев хлорид, калиев сулфат.

Приложение:  Течни микроелементи, допринасящи за поддържане на нормалния електролитен баланс в организма.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 ампула дневно, на празен стомах или преди хранене. Оставете в устата за около 30 секунди и преглътнете.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания