Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Heavy Metal & Chemical Cleanse / Детоксикация с билки, медицински гъби и активен въглен, 59.2 ml Global Healing

110,88 лв.
  • Марка: Global Healing
  • Кат. номер:03134 (HMC-2 OZ)
Допринася за детоксикацията на химикали и тежки метали от организма.
Подробно описание +

Heavy Metal Chemical Cleanse ® Advanced Binder Detox Support х 59.2 ml

Висококачествен натурален продукт за естествена детоксикация от тежки метали

 

Heavy Metal Chemical Cleanse ® Advanced Binder Detox Support на американската компания Global Healing съдържа комбинация от екстрактите кориандър, магданоз, люцерна, коприва, лепка и медицинските гъби агарикус и чага.

Heavy Metal & Chemical Cleanse на Global Healing помага на организма да се освободи от вредните химикали и тежки метали. Отстраняването на токсините от тялото се получава по напълно естествен начин. В същото време продуктът съдейства и за подобряване и повишаване на енергийните нива, стимулира мозъчната дейност и има цялостен оздравителен ефект върху организма.

 

Как работи?

  • Помага на тялото да изхвърли натрупаните химикали и тежки метали;
  • Повишава енергията и тонуса;
  • Подпомага отслабването;
  • Благоприятства психичното здраве.

 

Тежките метали и химикалите могат да причинят сериозни поражения върху здравето и общото благосъстояние на организма. Но най-лошото е, че те са навсякъде: в храната, в замърсения въздух, дори в продуктите, които използваме ежедневно в бита. Тези вредни вещества са в състояние да повлияят както физически, така и психически на здравето. При някои хора се появяват оплаквания, свързани с паметта, при други се констатират намалени функции на щитовидна жлеза. Дори да сведем до минимум употребата на рискови продукти, пълното им избягване е невъзможно. Единственият възможен отговор е детоксикацията.

Heavy Metal & Chemical Cleanse е изцяло натурално решение на този проблем. Продуктът помага на тялото да се изчисти напълно от опасните токсини. Течната му формула стимулира способността на организма да преработва и безопасно да елиминира натрупването им при ежедневно поглъщане и вдишване, благодарение на мощните си детоксикиращи съставки.

Философията на Global Healing е по-добро здраве чрез силата на природата. Продуктите са напълно натурални, не съдържат глутен и ГМО, не са тествани върху животни и са подходящи за вегани.

Съставки в  1 ml: Кориандър органик (лист), магданоз органик (лист), люцерна органик (лист), листа от млада коприва органик, Арагикус органик (екстракт от плодно тяло), лепка органик (билка), Чага органик (екстракт от плодно тяло), Cu1 (медено-никотинова киселина), Supercharged C60™ (микро активен въглен).

Растителен глицерин органик, тройно-дестилирана биофотонна вода, следи от енергизиращи минерали.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящ  за вегани. Не е тестван върху животни.

Приложение:  Допринася за поддържане на нормални нива на токсини в организма.

Забележка:  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Разклатете добре преди употреба.

По 1 ml 2 пъти дневно . Приемете 1 ml от капките, като ги задържите 15 секунди в устата, след това преглътнете. За предпочитане на празен стомах.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Global Healing Center LLC, Houstan,  USA