Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Biliplus Oligoelementos (калий, магнезий, желязо, манган, мед, цинк)/ За силен имунитет, 20 ампули за пиене Artesania

  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:039399 (085039) AA
За подсилване на имунната система
Подробно описание +

Biliplus  Oligoelementos  Potasio, Magnesio, Hierro, Manganeso, Cobre, Zinc

Biliplus  Oligoelementos  Калий, Магнезий, Желязо, Манган, Мед, Цинк

Хранителна добавка, 20 ампули за пиене

 

Подкрепя имунната система и предпазва от болести.

Хранителната добавка Biliplus Oligoelementos Калий, Магнезий, Желязо, Манган, Мед, Цинк осигурява на тялото основни минерали, необходими за извършването на всички жизненоважни процеси в него. Продуктът подкрепя имунната система и има възстановяващо действие върху организма. Подобрява метаболизма и намалява усещането за отпадналост.

Калият поддържа правилното функциониране на  нервна система. Той допринася за баланса между киселини и основи в тялото, като по този намаля задържането на вода и противодейства на натрия. Ефективно регулира кръвното налягане и поддържа правилната функция на сърдечно-съдовата система. Освен това повишава костната плътност, заради което е ефективно средство за превенция от остеопороза.

Магнезият е изключително важен за организма, защото без него никоя клетка не може да изпълнява своите функции правилно. Бори се с деминерализацията на костите и е пръв съюзник в борбата с умората и стреса. Освен това той помага на мускулите ни да функционират правилно – да се свиват, разтягат и възстановяват след натоварвания.

Желязото играе важна роля в осигуряването на кислорода до органите и системите. Друга негова полза е протекцията от различни видове болести – желязо-дефицитна анемия, анемия на хронични заболявания, кашлица, анемия по време на бременност. Желязото спомага за производството на червени кръвни клетки. Той присъства в мускулните тъкани и осигурява кислорода необходим за свиване на мускулите. Без желязо, мускулите губят своя тонус и еластичност. Желязото е важен елемент за регулиране на телесната температура и помага при лечението на хронични заболявания като бъбречна недостатъчност.

Манганът е важен за имунитета, кръвообразуването, поддържането на репродуктивните функции, участва в регулирането на въглехидратния и липидния обмени. Необходим е за работата на панкреаса, синтеза на холестерол. Той предотвратява отлагането на излишни мазнини в черния дроб и нормализира кръвната захар.

Медът повишава енергията, намалява мускулната умора, осигурява антиоксиданти, бори се с безсънието и подобрява храносмилането. Ензимът (глюкозна оксидаза), съдържащ се в меда, произвежда малки количества водороден прекис, който може да се бори с гастрита. Доказано е още, че консумирането на мед вместо преработена захар подобрява качеството на чревните бактерии.

Цинкът регулира дисфункциите на хипофизата и панкреаса, като се намесва при проблеми с теглото, холестерол, диабет и нарушения на черния дроб и панкреаса.

 

•         подсилва имунитета

•          осигурява на тялото минерали, необходими за извършването на всички жизненоважни процеси в него

•          регулира теглото

•          намалява чувството на умора и отпадналост

 

Действие

Хранителната добавка Biliplus  Oligoelementos  Калий, Магнезий, Желязо, Манган, Мед, Цинк на испанската компания Artesania Agricolа се препоръчва за прием при хора, които се хранят небалансирано или са на диета, или се възстановяват след прекарано заболяване. Полезен и за тези, които често изпитват състояние на умора. Използва се и като средство за превенция от вирусни и бактериални заболявания. Подобрява храносмилането и се грижи за правилното функциониране на всички органи в тялото.

Съставки:в 1 ампула /5 mlв 3 ампули /15 ml
Калий0.129 mg0.387 mg
Магнезий0.119 mg0.357 mg
Желязо0.039 mg 0.117 mg
Манган 0.124 mg  0.372 mg
Мед0.126 mg 0.378 mg
Цинк0.044 mg      0.132 mg

Вода, стабилизатор (глицерин), меден сулфат, цинков сулфат, железен сулфат, магнезиев сулфат, манганов сулфат, калиев йодид.

Приложение:  Допринася за  нормалното функциониране на организма.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 3 ампули дневно, на гладно или преди хранене. Задръжте около 30 секунди в устата и преглътнете.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания